Nakon što je objavljeno da je Marijana nestala, oglasio se Nemeš: Nadam se da će se sve dobro završiti

Foto: Facebook

Na listi nestalih osoba od četvrtka 27. travnja nalazi se dobro poznato lice reality show-a Big Brother. Riječ je o pobjednici regionalne sezone 2011. Marijani Seifert kojoj se od jučer gubi svaki trag. Podsjetimo, Marijana je nestala s kućne adrese u Lastovskoj ulici u Zagrebu. Njezin muž Karlo Seifert putem društvenih mreža zamolio je sve da podijele ovu informaciju i jave ako bilo što znaju.

Za Telegraf.rs o njezinom nestanku progovorio je i bivši suprug, Nikola Nemešević Nemeš.

“Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj”, kratko je izjavio Nemeš.



Splićanka i srpski glazbenik upoznali su se upravo u Big Brotheru. Marijana je tada bila vjenčana za Ivicu Čvrljka, a razvod je uslijedio čim je izašla iz show-a. Ljubav između Marijane i Nemeša nastavila se razvijati i u stvarnom svijetu, no par je imao krize kada se pjevač odlučio vratiti u Beograd. Sudbonosno ‘da’ izrekli su u Istri 2016. godine, no brak im je potrajao svega osam mjeseci. Razlog prekida, navodno su bila različita viđenja na budućnost. Nemeš je Marijani nakon svega javno poručio da joj želi sve najbolje, a ona je drugi život izgradila s Karlom Seifertom prije dvije godine.

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara. Ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti). U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, policija moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Komentari