Nakon što je Igor Kojić ugasio glasine o bračnoj krizi, Severini se u životu pojavio drugi muškarac

instagram

Čini se da je turbulentno razdoblje Severine Kojić polako iza nje. Iako i dalje vodi sudsku bitku protiv nekadašnjeg partnera Milana Popovića oko skrbništva nad osmogodišnjim sinom Aleksandrom.

View this post on Instagram

Za mene je ova turneja bila veličanstvena. Na pozornici je sve savršeno štimalo; bend, plesači, kreativa, svi su živjeli za turneju i dali svoj maksimum. Hvala im na tome i hvala predivnoj publici u Splitu, Beogradu, Zagrebu i Ljubljani. Hvala @nejclevstik na ovom videu iz Splita, hvala @maticzadravec za koreografiju, hvala svim plesačima @zigasotlar, @timklemencic, @walme.tina, @vule2209, @tjasa.leban, @jan_marolt, @mihafurlan_rtfx, @tammperic, @aljosa.moderndorfer, @helenajanjusevic, @eztwins, @tajdakozamelj, @rosaliereya, @tjasazibert, hvala Črt Birsa na fantastičnom lightu, scenografkinji Greti Godnić, dizajnerima kostima @petermovrin i Metodu Črešnaru, hvala mom bendu @alenkamilano, @ivan.pesut, @marionovakovic5, @dariomihic, @kopeckimario #damirsomen, gudačima @ivanamilicic22, @_jenezy, @sara.paradikovic, @iva.ila i svim glazbenicima na bini… Vidimo se ovo ljeto u Vanilli (Split), Čakovcu, Vrnjačkoj banji (…), s maskama na licu i pjesmom u srcu ❤️ #themagictour #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #split #severina



A post shared by Severina (@severina) on

No Severini se u život vratio jedan važan muškarac. Riječ je o Tomislavu Petroviću, glazbenom menadžeru s kojim je splitska pjevačica surađivala dugi niz godina, sve do ožujka 2019. Jedna od najdugovječnijih i najuspješnijih poslovnih suradnji na našoj glazbenoj sceni pukla je tada nakon dugih 17 godina, tijekom kojih su oboje ispisali mnoge zajedničke uspjehe.

Iz pouzdanih izvora bliskih pjevačici se doznaje kako je njihov ponovni početak suradnje bio zadržan vrlo uskom krugu suradnika i traje već neko vrijeme.

Pjevačica je već zasukala rukave pa je posljednjih tjedana u jednom zagrebačkom studiju, poštivajući sve epidemiološke mjere, radila na novim pjesmama, a na društvenim mrežama najavila je i skorašnje ljetne koncerte, od kojih će prvi biti 11. 7. upravo u rodnom joj Splitu. Tada bi se nakon nešto više od godinu dana, ponovno na istom mjestu mogli vidjeti Severina i njezin menadžer s kojim sljedeće godine obilježava 20 godina suradnje.

Povratak Petroviću je logičan potez

Povratak Petrovića, koji će se fokusirati na njezinu karijeru u ovom turbulentnom post-korona razdoblju itekako je logičan potez, budući da je broj ljudi na koncertima i dalje ograničen, a mnogi klubovi uopće neće otvoriti vrata ove sezone. Petrovića je nakratko zamijenio Alen Ključe, direktor Star produkcije, radeći na Sevinoj megauspješnoj turneji ‘The Magic Tour’, a nakon glasina o prekidu suradnje Petrović nije medijima davao nikakve izjave.

Petrovićev povratak u Severinin tim nema nikakve veze s pričama o lošem poslovanju i navodnim dugovanjima zbog Popovićevih tužbi, tvrdi izvor.

Točno je da je jedna od tvrtki u Severininu vlasništvu prošlu poslovnu godinu završila u minusu manjem od oko 88 tisuća kuna, ali je druga tvrtka poslovala s dobiti nešto većom od 1,2 milijuna kuna, što je vidljivo na stranicama Fine preko sudskog registra.

Posvećena sinu

Izvor također tvrdi kako je osim na glazbenu karijeru, Severina u ovom trenutku u potpunosti fokusirana na vrijeme koje provodi sa sinom, ali i na brojne postupke koje protiv nje vodi njezin bivši partner Milan Popović, jer ništa više ne želi prepustiti slučaju.

S druge strane, Igor Kojić je ušutkao glasine o navodnoj krizi u braku nakon objave na Instagramu početkom lipnja, u kojoj je napisao: “Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu”. A najbolja majka na svijetu uopće nije mirovala u doba karantene pa je tako na Instagramu i YouTube kanalima svake subote emitirala uživo improviziranu emisiju koju je nazvala SeVeTeVe, u kojoj se više nego dobro snašla u ulozi voditeljice.

Otpjevala je nekoliko dueta koji imaju više od 100 tisuća pregleda, među kojima je i onaj s Goranom Karanom iz mjuzikla “Naša bila štorija”, a također cijela ekipa hvaljene predstave snimila je i posebnu pjesmu tijekom izolacije. Obnovom suradnje s Petrovićem Severina je po tko zna koji put pokazala, unatoč svim zlim jezicima, da je i dalje jedna od najjačih osoba na hrvatskoj glazbenoj sceni, kao i pravi profesionalac u svom poslu.

Nema sumnje da će joj usprkos svim nedaćama koje joj se događaju u borbi za skrbništvo, predstojeće pjesme, novi koncerti i prije svega obnovljena suradnja s Petrovićem dati novi vjetar u leđa, piše Slobodna Dalmacija.

Komentari