Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: Konačno se događa!

Zvonimir Barisin / CROPIX

Lana Jurčević u posljednje je vrijeme šokirala i zabrinula svoje fanove koji su pomislili da odustaje od glazbene karijere, ali oni sada mogu odahnuti. Njihova omiljena pjevačica zapravo je, kako je i sama najavila, doista napravila najveći životni zaokret i zakoračila na međunarodnu glazbenu scenu.

Na profilu na Instagramu s kojeg je prije nekoliko dana izbrisala sve moguće objave koje je ikada objavila, oglasila se o velikoj novosti i promjeni u podužem statusu na engleskom jeziku.

“Konačno se događa! Moj san iz djetinjstva postaje stvarnost! Mrzim papire, mrzim sve što ima veze s papirologijom, osim ovog – ovaj papir mi je već promijenio život! Potpisala sam ugovor s međunarodnom glazbenom kućom: Warner Musicom! To se nije dogodilo jučer, dogodilo se prije 15 mjeseci, ali radila sam na tome godinama. Možete li zamisliti koliko je bilo teško biti tiho i ne reći ništa o tome? Dakle, ljudi, upoznajte LA LANU, novu verziju mene! I dobro došli u novo poglavlje mog života! Bit će zabavno, zabavno, zabavno”, napisala je Lana.

O njezinu međunarodnom uspjehu brinut će se timovi zaslužni za uspjeh svjetskih megazvijezda kao što su Ed Sheeran, Dua Lipa, David Guetta, Coldplay, Madonna, Eric Clapton i drugi.“Warner Music s ponosom objavljuje da je potpisao ugovor s hrvatskom glazbenicom Lanom Jurčević. S više od 100 milijuna pregleda na platformi YouTube te više od 850 tisuća pratitelja na društvenim mrežama, Lana je nesumnjivo jedna od najvećih i najperspektivnijih glazbenih zvijezda u regiji. Čast nam je što imamo priliku povezati se s Lanom dok započinje uzbudljivu novu fazu pod novim scenskim imenom – La Lana. Svi mi u Warner Musicu oduševljeni smo suradnjom s talentiranom i marljivom umjetnicom poput Lane i veselimo se onome što će neupitno biti fantastično i uzbudljivo glazbeno putovanje. Jedva čekamo sa svima podijeliti prve rezultate naše plodonosne suradnje”, potvrdili su iz svjetske diskografske kuće.

Komentari