Muške cipele – koji će jesenski trendovi prevladavati ove sezone?

Jesu li se trendovi promijenili? Kakvi će se komadi muške obuće nositi ove jeseni?

Nabavite par elegantnih mokasinki za formalne prigode

Ako se prisjetimo uličnog stila prošlogodišnje jesenske sezone kada su najpopularnije muške cipele bile oxfordice od prirodne glatke i brušene kože, ove će jeseni prevladavati nešto drugačiji model.

Riječ je, naime, o mokasinkama koje se definitivno ubrajaju među najstarije modele cipela na svijetu. U početku su imale elastični umetak sa svake strane kako bi se što lakše obule, no danas su definitivno izišle van svakih okvira.

Tako na tržištu imamo muške kožne mokasinke jednostavnog klasičnog dizajna, zatim, jednobojne mokasinke s kožnim dodatcima, a tu su i tamnoplave mokasinke s vezicama koje će savršeno pristajati elegantnoj odjevnoj kombinaciji. Koji su još popularni modeli muške obuće na ecipele.hr?



Koja je najpopularnija muška obuća ove godine?

Mokasinke se definitivno nalaze na samom vrhu popisa popularne muške obuće. Lagane su, jednostavno se obuvaju te dolaze u najrazličitijim bojama i dizajnima. Bilo da su u neutralnim ili svijetlim tonovima, izrađene od pamuka ili kože, mokasinke su savršeni odabir za ugodne jesenske dane.

U kombinaciji s hlačama, casual košuljom i kožnom jaknom prebačenom preko ramena, elegantne muške RYŁKO mokasinke definitivno će upotpuniti vaš stajling.
Čak i lagano laneno odijelo izgleda odlično u kombinaciji s mokasinkama od velura. Svaki muškarac koji iole želi iskazati određeni modni izričaj, usklađivanjem ležernih mokasinki s odabranim stajlingom pravo je rješenje. Potražite i vi muške mokasinke na ecipele.hr.

Kako uskladiti mušku obuću sa stajlingom?

Ako želite izgledati elegantno, potražite omiljeni par muške formalne obuće koji će vam pristajati na odabrano odijelo. Ako više volite casual stajling, za vas su kao stvorene modne muške tenisice, budući da ih možete nositi na gotovo sve što god obukli.

Tako su crne S. Oliver sneakers idealan odabir za traperice i običnu majicu; čak će savršeno pristajati i na košulju. Poznati brend Gant na tržište je plasirao kvalitetne muške tenisice izrađene od prirodne brušene kože.

Unutarnji dio tenisica je od kože i obične tkanine, tako da je osiguran protok zraka čime se sprječava znojenje stopala. Riječ je o tamnoplavim tenisicama sa smeđim gumenim potplatom i istoj boji prošivenim koncem. Jednostavan logo brenda razbija „monoton“ dizajn obuće te je čini idealnim odabirom za svaku priliku.

Izrazite svoj sportski stil popularnim PUMA sportskim tenisicama

Ako preferirate sportski stajling te ne izlazite iz trenirki i sportskih majica, naglasite svoj sportski stil novim modelom muških Skechers tenisica, Uno-Stand On Air. U potpunosti su jednobojne; čaki potplat.

Mogu biti klasičnih muških boja kao što su crna, siva ili bijela, no zašto se ne biste odlučili za, recimo, crvene tenisice koje će odlično pristajati na crnu trenirku. Osim što izgledaju savršeno, Uno Skechers tenisice su jako udobne zahvaljujući Air-Cooled, Memory Foam te PNEUMATIX tehnologijama koje osiguravaju udobnost na svakom koraku, ali i omogućuju cirkulaciju zraka kako ne bi došlo do znojenja stopala. A svi dobro znamo koliko to može biti nelagodno.
Od ostalih modela muške sportske odjeće izdvajamo šarene Guess tenisice te crvenocrne „Asicsice“.

Komentari