Miša Grof ogorčen na snahu, nazvao je sponzorušom: ‘Dugo je glumila ucviljenu udovicu’

Foto: Instagram

Svekar televizijske voditeljice Nikoline Pišek, Miša Grof, ponovno se oglasio u srpskim medijima kako bi iskritizirao snahu te je nazvao ‘sponzorušom’ koja je njegovog sina iskorištavala financijski.

‘Iskren da budem, mene ne iznenađuje Nikolinino raspušteno ponašanje, dugo je glumila ucviljenu udovicu. Govorio sam da je ona mog sina samo koristila zbog novca, a sada je to i dokazala. Već putuje, ljetuje s društvom, pozira u minićima… Dok moj sin leži pod zemljom, ona ispija alkohol po jahtama i slavi. Ne znam samo što slavi’, ogorčen je Vidojev otac.

Miša Grof smatra da u Nikolininom životu postoji novi muškarac te je naglasio da joj je pokojni Vidoje sređivao televizijske angažmane jer je nitko nije htio zaposliti.

‘Ona već ima novog sponzora, uvjeren sam u to. Za nekoliko dana će pet mjeseci otkako je moj Vidoje preminuo, previše je to za nju, neće valjda plakati?! Čuo sam da je našla posao na televiziji, a to me ne čudi, snalažljiva je ona. Ma da joj je do sada Vidoje nalazio angažmane jer nitko nije htio zaposliti. To je nevjerojatno zlo od žene koje za 10 godina nisam vidio nijednom da se smije. Sada se kesi na društvenim mrežama nakon što je muža sahranila, to je nečuveno. Doduše, ne znam ni sada kako se kesi od silnih operacija koje je napravila na licu’, Mišine riječi prenosi Kurir.



Bijesni Miša spomenuo je i dnevnike koje je vodio njegov sin kako bi u njima detaljno opisao suživot s televizijskom voditeljicom. Istaknuo je da spise drži pod ključem u odvjetničkom uredu.

‘Vidojevi dnevnici su i dalje u sefu, ali sada se nalaze u odvjetničkom uredu. On je sve pisao na dnevnom nivou, i detaljno je opisao što se događalo u njihovom braku. Odlučio sam da odvjetnik čuva te spise sve dok ne odlučim da je vrijeme da se sve objavi i da se pokaže tko je zapravo Nikolina Pišek’, zaključio je Ristović.

Na kraju intervjua priznao je da je kapario nekretninu u Opatiji te da će biti susjed s bivšom snahom, prenosi Dnevno.hr

 

Komentari