Meghan Markle je prilično iznervirana zbog Jessice Mulroney

Twitter

Incident oko neprimjerenog odnosa prema afroameričkoj influencerici, stilisticu Jessicu Mulroney mogla bi koštati velikog prijateljstva s Meghan Markle, pišu britanski mediji.

“Meghan je potpuno iznervirana zbog toga što ju je prijateljica uvukla u totalnu zbrku. Ne misli da je Jessica ima bilo kakve veze s rasizmom, ali način na koji je raščišćavala situaciju s modnom influencericom afroameričkog porijekla bio je potpuno neprimjeren”, rekao je za Daily Mail izvor blizak Meghan Markle.

Meghan je navodno rekla kako naša prijateljstva govore i nešto o nama samima, a zbog onoga što je napravila Jessica, ona se s više ne može povezati s njom, barem ne javno.

“Mora učiniti to što mora, kako bi sačuvala svoje dostojanstvo i vlastiti ugled”, objašnjava izvor i dodaje kako ne bi bilo iznenađujuće da ovaj incident označi početak kraja njihovog prijateljstva.



Kako piše Page Six, modna influencerica Sasha Exeter obrušila se prošlog tjedna u podužem videozapisu na 40-godišnju stilisticu, tvrdeći kako se Mulroney ‘uvrijedila’ kad je od njezinih pratitelja zatražila da progovore o pokretu Black Lives Matter. Kako navodi Exeter, Mulroney je pogrešno pretpostavila da je poziv bio usmjeren na nju osobno, zbog čega se počela vrlo problematično ponašati.

Kap koja je prelila čašu Exeterinog strpljenja je pisana prijetnja da će tužiti lifestyle blogericu.

“Njezina prijetnja meni, samohranoj crnoj majci, za vrijeme rasne pandemije pomračila mi je um”, rekla je Exeter i dodala kako Jessicu ne smatra rasisticom, ali je činjenica da je jako svjesna svog bogatsva i privilegiranosti zbog boje kože što joj je trenutno dalo samopouzdanje da zaprijeti.

Jessica Mulroney se zbog incidenta ispričala, ali unatoč tome kanadska mreža CTV je skinula s programa njezinu seriju o vjenčanjima ‘I Do Redo’, a ostala je i bez angažmana kao modni suradnik u ABC-voj emisiji ‘Good Morning America’.

I kanadska robna kuća Hudson’s Bay, koja je zapošljavala Mulroney kao modnog stručnjaka i stručnjaka za vjenčanja od 2014. godine, u četvrtak je objavila da prekida suradnju, prenosi tportal.

Komentari