Marko Grubnić: Ja ću sigurno biti najbolji tata na svijetu

Facebook

Marko Grubnić sudjelovao je u Podcast Inkubatoru, u kojem je, između ostalog, progovorio o svojoj nadolazećoj svadbi, ali i o tome kako želi postati otac.

Na upit smeta li mu što gej parovi u Hrvatskoj ne mogu jednako sklopiti brak kao heteroseksualni parovi, Marko je odgovorio da ga to ne opterećuje.

“Nikad nisam robovao zakonima, normama, pravilima. Vrlo često gej ljudi govore o manjku prava i nedostacima. Mislim da svi u ovoj državi imamo jednaka prava. Ja nikad nisam osjetio nekakav problem. Svatko ima pravo živjeti kako želi, otvoreno, stabilno”, kaže Marko.

Dodao je da se on ionako nije planirao vjenčati u Hrvatskoj.



“Nisam se ni planirao vjenčati u Hrvatskoj. To se stvarno trebalo dogoditi ovo ljeto 6.7. No s obzirom na situaciju koja je sad u svijetu, odgodit ćemo to. Nije isključeno da će to biti ove godine. Uvijek je negdje ljeto, pijesak i more. Ja sam samo more, sunce, uživanje”, rekao je.

Marko je priznao da mu je trenutno jedina neostvarena životna želja postati otac.

 

View this post on Instagram

 

Lunch break with my @mr.gurovic ?

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

“To je jedina želja koju još nisam ostvario. Ja ću sigurno biti najbolji tata na svijetu. Pod cijenu svega na svijetu ću zaštititi privatnost svog djeteta. Osjećam to jako i mislim da će se to dogoditi. To će biti moment kad ću zahvaliti bogu što mi je ostvario najveću želju. Dat ću sve od sebe da to dijete ima najsretniji život”, kaže on.

Na pitanje u vezi toga da je gej parovima teško posvojiti dijete, odgovorio je: “Ta riječ nema veze sa mnom. Postoje razni načini kako možeš postati roditelj. Svatko ima svoj put, ja o svom ne želim javno pričati. Ne osuđujem gej ljude koji su izašli u javnost, ja se ne ubrajam u tu skupinu ljudi. Za mene je biti roditelj – biti roditelj. To nema veze s tim. To su vrlo ozbiljne teme. Svatko to prolazi na svoj način. Mislim da to nema nikakve veze s tim je li netko gej”, prenosi Index.

Komentari