Maja Šuput lansirala novi proizvod, fanovi oduševljeni

Instagram

Maja Šuput ne zarađuje samo pjevanjem, već i poslovnim pothvatima. Njezin brend Majushka sadrži mikrofone, šlapice, šalice, a sada se “bacila” na novi biznis.

Naime, Maja je lansirala parfem koji je nazvala “Shu Shu“, čime se odmah pohvalila na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 



SHÙ SHÙ BY MASHÙ ✨ Biti svoja. Biti posebna. Biti sinonim za lijepo i uspješno. Miris je tvoja osobna karta pri upoznavanju. Odaje tvoju osobnost, ženstvenost, karakter… Miris tvoje kože – miris je tvog života , lifestyle-a. Oduvijek sam htjela imati osobni pečat u obliku mirisa. Kreirali smo parfem koji je toliko dopadljiv ( na vrhu se cvijet od limuna stapa sa frezijom, u sredini jasmin ljubi tek procvjetalu naranču i macaroon koji odise na malinu dok dno pokriva drveni i baršunasti mošus koji mu daje exkluzivu i skupoću ) da ga jednostavno želite imati. MASHÙ je nova kozmetička linija iz obitelji MAJUSHKA koja će biti zadužena za vašu kožu i za vaš miris. MASHÙ je ime o kojem ćete ne samo pričati već ga i živjeti. U nadi da ćete prepoznati ljepotu života i tu magiju koju odašilje, predstavljam vam parfem SHÙ SHÙ ???

A post shared by majasuput (@majasuput) on

“Nikada nisi potpuno odjeven bez parfema… Ekskluzivno u prodaji od sutra, budi prva koja će mirisati na Shù Shù”, napisala je uz objavu.

Šuput je za promociju parfema pomno razmislila o outfitu. Naime, ružičastu haljinu uskladila je s bojom parfema, piše 24sata.

 

Komentari