Maja Šuput će vodit show ‘Tvoje lice zvuči poznato’

facebook

Pjevačica Maja Šuput na društvenim mrežama se pohvalila sretnom viješću, postaje voditeljica showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘. Umjesto Igora Mešina, koji je do sada bio voditelj emisije, Frani Ridjanu će u pomoć priskočiti Maja.

“Konačno mogu sa vama podijeliti novu ulogu, projekt , avanturu … Dame i gospodo, uskoro na vaše male ekrane, po prvi puta u životu u voditeljskoj ulozi najzabavnije emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato’ uz Franu Ridjana angažirana je i moja malenkost”, napisala je Šuput.

Konacnoooo mogu sa vama podjeliti novu ulogu, projekt , avanturu … Dame i gospodo uskoro na vase male ekrane , po prvi…



Gepostet von Maja Šuput am Freitag, 14. Februar 2020

Osim toga, šesta sezona showa donosi i novu postavu u žiriju. Težak posao ovog će puta imati Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i već spomenuti Igor Mešin. Show se vraća ovog proljeća, a kroz 13 emisija ocjenjivat će se i komentirati nastupi dajući kandidatima konstruktivne kritike.

Što se tiče humanitarne note emisije, ona je prisutna i u ovoj sezoni showa. Pobjednik svake epizode odlučuje kojoj će se organizaciji donirati 10.000 kuna.

“Nadam se da ću uspjeti biti na visini zadatka i da ćete mi uz dobre i pozitivne vibre pomoći da se snađem u ovoj nimalo lakoj ulozi. Veselim se kao malo dijete što ćemo imati priliku da vas nedjeljom opet zabavljamo i da se gledamo u udarnom terminu. Vidimo se uskoro, a do tada šaljem vam puse” ponosno je ispričala Maja, a prenosi 24sata.

Komentari