Ljubavni brodolom Dalije Orešković: Moj suprug i ja više nismo zajedno

Marko Todorov / CROPIX

Političarka Dalija Orešković iselila je iz stana koji je dijelila sa suprugom, odvjetnikom Franom Leticom.

“Moj suprug Frane Letica i ja više nismo zajedno”, rekla je Orešković u razgovoru za Gloriu.

Dodaje kako su im njihove djevojčice i dalje prioritet.

Svjedoci smo mnogih prekida veza koji su se odvili tijekom karantene zbog koronavirusa, a od razvoda braka ne bježi ni političarka Dalija Orešković. Naime, ona za svoj razvod braka od supruga Frane Letice  ne krivi koronu, a za najnoviji broj Glorie ispričala je kako je došlo do toga.



“Odluku smo donijeli još prije, smatrajući je najboljom i za nas i za naše blizanke, osmoipolgodišnje Meri i Leonoru, o kojima zajedno skrbimo. Smatramo da, kao i do sada, moraju imati i mamu i tatu pa se trudimo podjednako vremena biti s njima”.

“O svemu se dogovaramo”, rekla je Orešković koja je iselila s blizankinjama iz njihovog  zajedničkog stana u ulici Kneza Mislava, gdje su i njihovi odvjetnički uredi.

“Kako smo se iselile u vrijeme izolacije zbog koronavirusa, često čujem da smo se i mi rastali zbog korone. Ne, to nije uzrok, slučajno se poklopilo baš u to vrijeme”, objasnila je Dalija koja je najpoznatija kao prva žena Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa koja je presjedala tamo od 2013. do 2018. godine.

Pet godina mlađeg Leticu, inače sina poznatog sveučilišnog profesora i političara Slavena Letice, upoznala je u odvjetničkom društvu Gorana Mikuličića, a njihovo poznanstvo i ljubav razvijala se pune tri godine.

“Bila je to ljubav na pogled dug tri godine. Kako je vrijeme prolazilo, privlačnost je rasla. Najprije smo, dakako, postali jako dobri prijatelji pa sam morala slušati o njegovoj tadašnjoj djevojci. Čak sam mu za jedan vikend posudila automobil da posjeti svoju tadašnju ljubav”, ispričala je za knjigu “Crna Dalija”, objavljenu o njoj prije dvije godine.

Upozorili su je kolege na poslu da je Letica mekanog srca i da pazi da ga ne povrijedi pa je bila vrlo oprezna da mu ne šalje pogrešne signale. U jednom trenutku shvatili su da se kemija među njima razvija, a jednog ljeta nakon povratka s ljetovanja u Umagu gdje su se slučajno sreli kao prijatelji, Frane ju je iznenadio.

“Frane se pojavio na vratim mog stana i ostatak je povijest”, prisjetila se Dalija i priznala da se dugo opirala toj vezi

 

Komentari