Ljeto uz tečajeve Američkog instituta

Engleski je danas jezik blizak svim generacijama. Upravo zbog njegove rasprostranjenosti i učestalosti upotrebe u svakodnevici djeca su od najranije dobi izložena ovom svjetskom jeziku, a njegova prisutnost i nužnost poznavanja engleskog provlače se kroz cijeli životni vijek.

Djeca se od najranije dobi upoznaju s engleskim slušajući pjesmice, brojalice, priče i gledajući crtane filmove stvarajući tako temeljni interes i motivaciju da ga nauče.

Ovladavajući stranim jezikom uz  kvalitetnu metodologiju i stručan pristup, djeca, mladi i odrasli osim znanja usvajajući i druge vrijednosti, ulažući tako od najranije dobi u svoju budućnost.

Želeći sebi i svojoj obitelji pružiti kvalitetno usavršavanje engleskog jezika mnogi se odlučuju za Američki institut – školu engleskog jezika, čije tečajeve radosno pohađaju sve generacije.



Ova škola nudi mogućnost cjelogodišnjeg učenja engleskog jezika, pri čemu je ljeto namijenjeno za vježbu, iskustva i nove doživljaje kroz istraživanje, kao pripremu za novu školsku godinu na zabavan način.

Zašto je ova škola posebna i što njihove polaznike privlači, pojasnila je predsjednica Američkog instituta, Alexandra Chioureas Posković.

‘Iskustveno obrazovanje koje nudi Američki institut temelji se na uključivanju učenika da budu aktivni u usvajanju znanja, pružajući im primjenjiv pristup učenju engleskog učenja koji pokazuju izvrsni rezultati, ali, što je najvažnije, i povratne informacije od naših polaznika.’

Ljetni tečajevi Američkog instituta  putem individualnih ili grupnih tečajeva, tematskih kreativnih i umjetničkih radionica i igara.nude uzbudljive načine učenja engleskog jezika i pripremu za nadolazeće školske, akademske i radne izazove.

Ljeto polaznici mogu provesti i uz praktične lekcije povezane uz  područje rada ili interesa u kojima će engleski najviše koristiti, primjerice za razgovor za posao, kuhanje, uređivanje web stranica, stručni jezik u području rada, pripreme za studiranje u inozemstvu i za brojne druge svrhe, prenosi she.hr

 

Komentari