Lijepa voditeljica vraća se na HRT: Iznenadit ćete se gdje ćemo ju gledati

Foto: Neja Markicevic/CROPIX

Novinarka od 2013. nije radila na Prisavlju, a prošle godine je otkrila kako je odlučila svoju karijeru nastaviti u inozemstvu. Na HRT-u je provela 13 godina gdje je izgradila karijeru u sportskom programu, a mnogi je pamte kao voditeljicu emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Mila Horvat se vraća na Prisavlje zbog svog sudjelovanja u novoj sezoni showa ‘Zvijezde pjevaju’ koji bi početkom listopada trebao krenuti s emitiranjem, a ta je emisija, kako se šuška, zapravo njezin ulazak na mala vrata na HRT jer bi se se voditeljica nakon završetka showa mogla tamo vratiti za stalno.

Kako se svojim radom itekako etablirala u dominantnom sportskom svijetu i izvan granica Hrvatske, nakon odlaska s HRT-a radila je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji i TV Areni. Prošle godine je obznanila da se seli u Englesku raditi kao nogometna agentica.

‘Puno ljudi zove sa svih strana, pita što se događa, gdje sam nestala. Uzevši u obzir i svoj minuli rad, iskustvo i razinu kvalitete koja proizlazi iz toga, prelomila sam i zahvalila im se na suradnji. Nisam planirala takav rasplet, no u ovim mojim godinama nisam željela ići ispod svoje razine i vraćati se na početak karijere otprije devetnaest godina’, izjavila je tada za Studio Jutarnjeg lista.



 

Komentari