Legendarni glumac odlazi u mirovinu

Jim Carrey je u intervjuu za Access Hollywood otkrio da razmišlja o povlačenju iz glume te da je prilično ozbiljan u svojoj namjeri, a da će pauzu prekinuti samo ako se pojavi pravi projekt.

Legendarni glumac dospio je na naslovnice ovog tjedna nakon što je kritizirao Willa Smitha jer je ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara.

Nakon toga, zvijezda filma “Dumb and Dumber” komentirao je svoju karijeru i rekao da je gotovo završio s Hollywoodom, ali bi mogao razmisliti o povratku ako se pojavi značajan projekt.

Odlazim u mirovinu. Prilično sam ozbiljan, otkrio je u četvrtak za Access Hollywood dok je razgovarao o svom novom filmu “Sonic the Hedgehog 2”.Ako anđeli donesu neku vrstu scenarija koji je napisan zlatnim mastilom, koji mi kaže da će to biti veoma važno da ga ljudi vide, možda ću nastaviti s karijerom, ali pravim pauzu, poručio je.

Carrey je objasnio da uživa u “mirnom životu” i mirnijim aktivnostima, poput slikanja.

Stvarno volim svoj miran život i zaista volim da stavljam boje na platno i zaista volim svoj duhovni život. Osjećam da, ovo je nešto što možda nikada nećete čuti od druge poznate ličnosti da kaže sve dok postoji vrijeme – imam dovoljno, rekao je uz zaključak da je dovoljno radio.

Spomenuo je i da bi jedan od razloga da prekine glumačku pauzu bila ispunjavanje želje Dolly Parton da tumači ulogu njenog “glazbenog partnera” Portera Wagonera u biografskom filmu o njenom životu.

 

 

Komentari