LEGENDARNI GLUMAC IZ POZNATE KRIMINALISTIČKE SERIJE IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Čovjek koji je obilježio CSI Miami

Glumac David Caruso, kojeg svi pamte kao legendarnog Horatija Canea iz serije CSI: Miami, nedavno je proslavio 66. rođendan, a mnoge je iznenadilo koliko se u međuvremenu promijenio.
Skidanje naočala popraćeno urlikom “yeaaaahhh” i pjesmom Won’t Fooled Again The Whoa bio je njegov zaštitni znak, ali danas Caruso više ne izgleda poput oštrog detektiva koji dobiva svaku bitku sa zločincima.

Iako je prije CSI-ja glumio u različitim filmovima i serijama, dok u nedogled gledamo reprize hit serije, Davida je teško zamisliti u bilo kojoj drugoj ulozi osim Horatija, piše Index.



Čak, postao je svojevrsni zaštitni znak serijala, a iako je njegova gluma prilično banalna, donijela mu je jedan od najizdašnijih honorara u svijetu TV serija. Dok je Horatio bio meta brojnih komičara, na račun mu se za svaku epizodu slijevalo čak 375 tisuća dolara.

Nakon završetka snimanja CSI-ja povukao se iz javnosti, a iako nikad nije bio na listama najvećih ljepotana u Hollywoodu, njegov je privatni život bio turbulentan.

Ženio se tri puta, a prije nekoliko godina fotografi su ga ulovili kako se ljubi s upola mlađom djevojkom.

Komentari