Lana Jurčević ogolila dušu i opisala što proživljava: Ne sjećam se kad sam imala toliko padova…

Zvonimir Barisin / CROPIX

Nakon pokazivanja celulita i prištića na licu, pjevačica je ogolila dušu na svom Instagram profilu. Bez zadrške priznaje da prolazi kroz konfuznu fazu u životu te je ispričala kako se trenutno osjeća.

“Prvi put u životu … nemam pojma kamo idem … Želite li me još uvijek pratiti? Ok, sad za ozbiljno… Ne sjećam se kad sam imala toliko padova i uspona i promjena raspoloženja. Ne mogu detektirati da li je to zbog ove situacije i neizvjesne atmosfere u zraku, dal’ je to zato što sam izletjela iz svojih uhodanih ‘tračnica u kojima sam praktički više od pola svog života, dal’ je to zato što sam na nekoj svojoj unutarnjoj prekretnici”, piše Lana Jurčević.

 

 



View this post on Instagram

 

For the first time in my life… I have no idea where I’m going… Do you still wanna follow me? ? Ok, sad za ozbiljno… ne sjecam se kad sam imala toliko ups&downs i promjena raspolozenja. Ne mogu detektirati da li je to zbog ove situacije i neizvjesne atmosfere u zraku, dal je to zato sto sam izletila iz svojih uhodanih ‘tracnica’ u kojima sam prakticki vise od pola svog zivota, dal je to zato sto sam na nekoj svojoj unutarnjoj prekretnici… Ima dana kad pucam od euforije, ideja, svega… ima dana kad su mi boje ravne ovoj slici iz vlaka. Negdje u sebi znam da ce sve biti dobro, da ce sve sjesti na svoje mjesto, u svoje vrijeme, ali treba prokopati po sebi i slusati svoje instinkte, intuiciju… slusati sto ti tijelo signalizira, jer kad ne slusamo srce i psihu na vrijeme, onda tijelo preuzima i salje ti signale koje ne mozes ne osjetiti. To je moj zadatak sada ?. #stvarnaJA Kako ste mi vi? I dal se itko pronalazi u ovome isto? Ili vam je zivot kao i prije?

A post shared by La Lana (@lalana) on

“Negdje u sebi znam da će sve biti dobro, da će sve sjesti na svoje mjesto, u svoje vrijeme, ali treba prokopati po sebi i slušati svoje instinkte, intuiciju”, dodala je. Istaknula je da trebamo slušati svoje tijelo i njegove signale.

Objavu je Lana završila riječima: “Kad ne slušamo srce i psihu na vrijeme, onda tijelo preuzima i šalje ti signale koje ne možeš ne osjetiti”.

Pitala je svoje fanove kako su oni i pronalaze li se možda u njezinoj objavi neki od njih. Naravno, odmah su počeli stizati komentari podrške, a mnogi su joj poručili kako unatoč svemu treba ostati pozitivan.

Komentari