Košarkaš Tony Parker tek što je objavio kako se razvodi, već je viđen s nepoznatom ljepoticom

profimedia

Košarkaš Tony Parker (38), koji je bio u braku s glumicom Evom Longorijom, nedavno je objavio da se razvodi, a već je viđen s nepoznatom ljepoticom.

Tony je trenutno u poznatom utočištu za slavne i bogate, francuskom Saint-Tropezu s prijateljima. Među njegovim društvom je i jedna misteriozna ljepotica od koje se ne odvaja i viđeni su skupa na palubi luksuzne jahte, a onda i kako ju košarkaš vozi na skuteru.

profimedia

Inače, Parker je nedavno objavio da se razvodi od supruge Axelle Francine kojom se oženio 2014. i dobio sinove Liama (4) i Josha (6). “Nakon devet godina skupa tijekom kojih smo dijelili puno veselja i odgojili dvoje predivne djece, Axelle i ja smo odlučili raskinuti naš brak. Ovaj prekid će biti vođen kompletnim međusobnim poštovanjem i očuvanjem dobrobiti naša dva sina. Odlučili smo ovo javno objaviti da izbjegnemo bilo kakve glasine i nagađanja”, istaknuo je Tony.

profimedia

Inače, košarkaš je od 2007. do 2011. bio u braku sa zvijezdom serije “Kućanice” Evom Longorijom (45). Njihov razlaz su uzrokovale njegove brojne prevare, a zadnja afera je dokrajčila ljubav među njima. Naime, glumica je pronašla poruke koje je Tony slao Erin Barry, supruzi njegovog suigrača Brenta Barryja. Kako su pisali američki mediji, Parker i Longoria su se družili sa supružnicima, a Parker očito nije mogao odoljeti Brentovoj ženi i skandal je doveo do razvoda dva para.

Glumica je prilikom rastave navela da su razlog nepomirljive razlike, no javnost je bila svjesna o čemu se radi. Eva je svojedobno rekla da joj je to narušilo samopozdanje. Ipak, našla je sreću i blista sa suprugom Joséom Pepeom Bastonom s kojim ima sina Santiaga, prenosi Dnevnik.hr.

 

Komentari