Korisnici na Twitteru komentiraju što su Simpsoni navodno predvidjeli za 2021. godinu

Gledatelji animirane serije The Simpsons uvjereni su da se u seriji već godinama predviđaju događaji iz stvarnog života. S dolaskom nove godine na Twitteru korisnici pišu što su sve Simpsoni navodno predvidjeli za 2021. godinu.

Dosad je emitirano više od 30 sezone ove serije i mnogi obožavatelji smatraju da su kreatori serije unaprijed obavijestili ljude o važnim stvarima koje su se dogodile u svijetu.

Tijekom protekle godine, a i sada, ljudi po Twitteru pišu da se u seriji predvidio let britanskog milijardera Richarda Bransona u svemir. U epizodi The War of Art iz 2014. godine prikazan je čovjek koji s osmijehom na licu lebdi u svojoj letjelici, a u srpnju 2021. godine Richard je poletio u svemir.

Također, pisali su i o epizodi Marge in Chains, koja se emitirala 1993., u kojoj gradonačelnik Springfielda Joe Quimby na konferenciji upozorava građane na opasnost pandemije. Ta se konferencija prekida nakon što se otkrije da Quimby zapravo stoji na karipskoj plaži. To su usporedili sa senatorom Teksasa Tedom Cruzom, koji je otišao na godišnji odmor dok su stanovnici zbog snježne oluje u veljači ostali bez struje.



Tviteraši spominju i Kamalu Harris. U epizodi Bart to the Future iz 2000. godine Lisa Simpson postaje prva predsjednica Sjedinjenih Američkih Država, što uspoređuju s Kamalom, koja je postala prva potpredsjednica SAD-a. Komentiraju i kako je Lisin outfit u seriji vrlo sličan Kamalinom.

Podsjetimo, ranije se pisalo da je serija The Simpsons navodno predvidjela koronavirus i stršljene ubojice – u istoj epizodi.

Komentari