Koncert Celine Dion ponovno odgođen, održat će se sljedeće godine

Foto: Facebook

Koncert globalne glazbene zvijezde Celine Dion, koji se trebao održati u lipnju ove godine u Areni Zagreb, ponovno je odgođen, a novi zakazani datum je 18. ožujka 2023.

Dion, jedna od najpriznatijih, najcjenjenijih i najuspješnijih izvođačica u povijesti pop glazbe, zbog zdravstvenih je razloga morala odgoditi svjetsku turneju “Courage”, u okviru koje bi nastupila i u Hrvatskoj.

Organizator koncerta Star produkcija izvijestio je da će već kupljene ulaznice vrijediti za novi datum, dok se povrat za kupljene ulaznice može zatražiti isključivo od petka, 29. travnja, do ponedjeljka, 30. svibnja.

Celine Dion je već do 18. godine osvojila brojne nagrade, dominirala je na top ljestvicama 1990-ih i prodala oko 250 milijuna albuma tijekom 35-godišnje karijere.



Dobitnica je pet Grammya, dvije nagrade Akademije, sedam Američkih glazbenih nagrada, 20 Juno nagrada (Kanada) i 40 nagrada Félix (Quebec).

“Diamond Award” koju je osvojila 2004. godine priznala joj je status najprodavanije umjetnice svih vremena, a 2016. godine Billboard Music Awards dodijelio joj je nagradu za životno djelo.

Njezin se zagrebački koncert trebao održati najprije 5. lipnja 2020., što nije bilo moguće zbog pandemije, novi zakazani datum bio je 22. svibnja 2021., koji je morala odgoditi na 25. lipnja ove godine, a uslijed najnovijih vijesti obožavatelji u Hrvatskoj morat će se strpjeti do iduće godine, prenosi Glas Istre.

 

Komentari