Kći bivšeg premijera nastupit će na Dori: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od majke

Instagram

Mlada pjevačica i studentica psihologije Ella Orešković (22), kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, nastupit će na Dori s pjesmom ‘Come This Way’.

Izlazak na veliku opatijsku pozornicu ublažit će, tvrdi, podrška njene velike obitelji: majke Sanje, od koje je i naslijedila glazbeni talent, oca Tihomira, sestre Eme te braće Filipa i Jakova.

“Mislim da sam ljubav prema glazbi i talent naslijedila od majke Sanje. Djetinjstvo u Kanadi pamtim po tome kako je mama svirala klavir, a sestra Ema i ja bismo plesale i pjevale. Na glazbenom putu podržava me čitava obitelj, ali majka najviše jer je prava umjetnička duša. Sestra Ema, koja studira medicinu, i otac Tihomir bili su mi pak najveća podrška pri odabiru studija, ali su i moji navijači što se tiče glazbe”, rekla je Ella za Gloriju.

U slobodno vrijeme sluša glazbu (najdraži izvođači su joj Lorde, Christina Aguilera, Elton John i Adele), šeće sa psima Rokom i Lilly te uživa s dečkom. Voli modu pa sama slaže odjevne kombinacije, a svoj stil opisuje kao ležeran. Vodi se mišlju ‘manje je više’ i zato će i njezin nastup na Dori biti jednostavan, ali efektan.



https://youtu.be/J8r7S555k6E

Komentari