KAKO SU SLAVILI Poznati Hrvati zatrpali Instagram božićnim fotkama

Poznate osobe iz Hrvatske i danas su zatrpale društvene mreže božićnim objavama. Sudeći po fotografijama koje su danas izašle na Facebooku i Instagramu, svi su se potrudili da Božić dočekaju dotjerani, a poznate dame su se potrudile ukrasiti dom i napraviti bogatu božićnu trpezu.

Maja Šuput proslavila je prvi božić kao mama. Ona, Nenad i Bloom pozirali su za obiteljsku božićnu fotku koja je oduševila ekipu na Instagramu.

Jelena Rozga večeras nastupa u rodnom Splitu i Božić će provesti s publikom.Severina Vučković je na svojoj božićnoj fotki pozirala sama. Pjevačica je pokazala svoj luksuzni stan u Zagrebu, a pažnju njezinih fanova privukla su imena ispisana na njzinom prozoru.

Andrej Kramarić je objavio fotografiju sa suprugom Mijom i sinom Viktorom.

Jelena Veljača je Božić provela s obitelji, a pozirala je s najmlađom nećakinjom.

Danijela Martinović ekipi na Instagramu je otkrila da je otputovala kod roditelja u Split. Pjevačica je pozirala u krilu svog oca, a sudeći po fotografiji, atmosfera kod Martinovića je bila sjajna.

Ivan Rakitić je fanove na Instagramu oduševio božićnom fotografijom sa suprugom Raquel i kćerima. Rakitići su u božićno fotkanje uključili i svoja tri psa.

I Luka Modrić se javio na Instagramu. Njegova obiteljska fotka skupila je više od 200 tisuća lajkova.

Ella Dvornik je Božić čestitala neobičnom fotografijom.

Komentari