‘JEDINSTVENA PRILIKA NA TRŽIŠTU’ Nikolina Pišek prodaje luksuznu vilu koju je uređivala s pokojnim suprugom

Foto: Instagram

Luksuzna vila Nikoline Pišek u zagrebačkim Šestinama osvanula je na Index Oglasima. Kuća koju su uređivali pokojni Vidoje Ristović i Nikolina Pišek sada se prodaje za 1.7 milijuna eura, odnosno gotovo 13 milijuna kuna.

Kuća od 420 kvadrata s okućnicom od 1460 kvadrata izgrađena je 2012. godine, a potpuni završetak radova, navodi se, očekuje se u siječnju. Agencija navodi da kuća ima pet soba i bazen te da je jedinstvena prilika na tržištu.

“Jedinstvena kuća smještena u Šestinama na mirnoj ulici s prekrasnim pogledom i bazenom. Planirani završetak je u siječnju. Kuća je otvorenog tlocrta s velikim boravkom, kuhinjom izlazom na bazen, 3 spavaće sobe, i prostorom za osoblje.

Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grijanje putem dizalica toplina, podno grijanje postavljeno po cijeloj površini kuće, smart house sustav, priprema za solarne panele, terrazzo podne obloge po cijeloj površini kuće. Jedinstvena prilika na tržištu”, stoji u opisu.Fotografije vile pogledajte OVDJE

Nikolina i Vidoje su planirali zajednički život u kući
Podsjetimo, Nikolina Pišek je s pokojnim suprugom Vidojem planirala život u Zagrebu, a kuću su kupili prošle godine, kada su i krenuli s uređivanjem. U srpskim medijima se navodilo da je bračni par Ristović zbog kuće podigao dva kredita.

Vidoje i Nikolina kuću su kupili nakon što se ona otrovala ugljičnim monoksidom u stanu u Zagrebu. Nakon toga obitelj je jedno vrijeme živjela u hotelu. Tijekom renoviranja vile u Zagrebu su živjeli u podstanarskom stanu.

“Slučajnost nas je spasila. Moj suprug, koji nije bio u Zagrebu, reagirao je najbolje moguće. Da je moja odluka bila sprovedena, mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada s kćeri, rekla sam mu da idemo gledati film. Nazvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići kod doktora.

Međutim, on je inzistirao da odemo tu večer. Pozvao me je poslije ponovo, ali se nisam javljala na telefon jer sam izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje te uspio dobiti jednog našeg prijatelja”, rekla je tad Nikolina, prenosi Index.

 

Komentari