JASMIN STAVROS PRIZNAO Prije braka živio sam u čistoći

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Jasmin Stavros trenutno promovira svoju novu pjesmu ‘Život iza ponoći’ a u televizijskom je intervjuu otkrio da njegov životni put nije bio nimalo lagan te da je sa suprugom živio na rubu siromaštva.

‘Ja kad sam krenuo sa svojom ženom bez ičega, mi smo stvarno bili siromasi, imali smo jedno drugoga što je u biti najvažnije kod dvoje ljudi. I kad se takva ljubav dogodi, onda takva ljubav i traje. Ta ljubav se tijekom godina mijenja, prije braka živiš u čistoći, barem sam ja tako živio, onda dolaze djeca, problemi, onda su unuci, pa ta ljubav prerasta u veliko prijateljstvo, razumijevanje i poštivanje”, pričao je Jasmin za InMagazin.

Stavros priznaje da je prava romantična duša te da svoju suprugu svakodnevno iznenadi lijepim gestama pa osuđuje ‘moderne’ žene koje pate za skupim materijalnim poklonima.

‘Zapravo, svaki dan se dogodi neka romantika između mene i nje, evo jutros smo išli prošetati na planinu, pa sam naletio na jedan cvijet i dao joj ga. I opet se stvorila neka romantika, ali mislim da ove žene koje sad gledam po internetu ipak radije vole da im se kupi neki poklon, pogotovo ako je u pitanju neka jahta od 150 metara’, kaže Stavros.



Iako je nedavno snimio pjesmu koja govori o uzbudljivom životu u sitnim noćnim satima, Stavros priznaje da se preko četiri desetljeća nije dobro isplesao.

‘Moj život iza ponoći vezan je uglavnom za nastupe, a privatno se ne sjećam, možda prije 45 godina’, otkrio je.

Za pjesmu kaže da je pravo osvježenje, a uskoro slijedi duet ‘Sto života’ sa Žerom iz Crvene jabuke.

 

Komentari