Jasmin Stavros napravio kuću pored kapelice: Svaki dan molim krunicu milosrdnog Isusa

Jure Miskovic/Cropix

Pjevač Jasmin Stavros ne krije koliko mu vjera znači u životu pa je nedavno sa suprugom doživio ‘providnost’ te su si napravili kućicu pored kapelice u kojoj su svakodnevno molili krunicu.

‘Puno stvari mi se dogodilo u životu baš uz tu krunicu. Žena i ja smo bili na moru, u našoj kući, svaki dan smo molili krunicu milosrdnog Isusa i u tri sata smo odlazili do jedne kapelice gdje je bio jedan teren ogromni.

Kao da je to bila jedna Božja providnost, mi smo to našli, kupili, uredili, doveli u kulturu, napravili sebi kućicu. Ta krunica je bila povezana s tom kućom koja nam danas deset puta više znači nego kuća kraj mora’, izjavio je za InMagazin.

Jasmin je ispričao da se smatra sretnim čovjek najprije zbog zdravlja svoje obitelji, no ipak mu nešto nedostaje kako bi bio ‘kompletan’.



‘Fali mi jedno dva ili tri milijuna eura, haha! Ne, ne, ja sam zadovoljan jer smo živi i zdravi. Nažalost sam cijeli život nosio križ, sin mlađi mi je bio bolestan od početka. Ali Bogu hvala on je živ, žena je živa i zdrava, stariji sin isto. Svi smo na okupu, veselimo se kad se nađemo, družimo. Uz malo para smo svi sretni i zadovoljni’. izjavio je.

Pjevač je nedavno imao sitnih zdravstvenih problema pa je za kraj intervjua rekao da će se u potpunosti oporaviti nakon što izmoli krunicu na Korčuli.

 

Komentari