Jadranka Kosor: “Teško je. Živim dan po dan”

Srdjan Vrancic / CROPIX

Jadranka Kosor zadnja je dva mjeseca obavijena u crninu zbog gubitka majke. koja je preminula iznenada, usprkos vitalnosti i velikoj želji za životom. Kosor tješi to da nije patila i da ju ništa nije boljelo.

“Teško je. Živim dan po dan. Odlučila sam da je tako najpametnije. Mamina bolest i smrt vratili su me nekim ljudima i prijateljima iz mladosti koji su i nju poznavali”, otkrila je Kosor u razgovoru za Story.

Bivša predsjednica Vlade, ili kako njezin unuk voli reći ‘šefica Hrvatske’, 2020. je objavila svoju prvu knjigu ‘Premijerka‘, a sada piše i nastavak koji želi završiti do proljeća. U novoj će knjizi otkriti sve ono o čemu dosad nije željela govoriti.

Politika joj nedostaje, ali zna živjeti bez nje
Upitana nedostaje li joj politika, Kosor je ipak nekako dala do znanja da se u istu ne bi vraćala. “Ne mogu reći da mi nedostaje, ali često razmišljam o politici, a katkad i javno i glasno govorim o njoj, ali znam živjeti bez nje”, kazala je.



Najveća podrška u njenoj političkoj karijeri bila joj je njena majka i sin. “Moj sin je bio još dječak kad sam ušla u politiku i morao se nositi s golemim teretom”, prokomentirala je, između ostalog.

Ljubav u životu bivše premijerke
Kada je u pitanju ljubav, Kosor se povezivalo s nekoliko muškaraca, između ostalog i Borutom Pahorom, što je Kosor smatrala izrazito štetnim, ali kaže, on će biti njen prijatelj zauvijek i to zato jer je ostao isti.

Kada su u pitanju neke druge ljubavi, Kosor taj dio svog života ipak drži dalje od očiju javnosti, ali je otkrila da udvarača u politici nije nedostajalo.

“Nije bilo nekih otvorenih izljeva simpatiziranja. Bilo je razdoblja kad sam znala dobivati cvijeće, hrpe cvijeća, ali od anonimnog pošiljatelja”, kazala je.

 

Komentari