IZJAVOM ‘SRUŠIO’ FEJS! Popularni kuhar bez dlake na jeziku: Je*** vas promocija! Sranje zbog kojeg nam se smije cijeli svijet

Screenshot: Instagram

Poznati hrvatski kuhar Mate Janković na društvenim mrežama bez dlake na jeziku osvrnuo se na posljednja događanja u Zadru s pandemijom koronavirusa, a njegova objava u vrlo je kratkom roku skupila tisuće likova, ali i mnoštvo komentara.

”Da finiširam svoj zadarski ciklus. Svi su otkazali festivale, kongresni turizam ne postoji, ali zato netko jako pametan organizira je**ni teniski turnir u doba Corone.

Nakon što se borimo za svakog gosta, svaki dolazak čovjeka, oni uzmu tenisača br. 1, dovedu ga usred Dalmacije i zaseru. Dođe premijer, onako šeretski se smješkajući bez maske, rukujući se, družeći okolo baca floskule o promociji turizma i Zadra.

Dude, promocija je borba da dokažemo da smo Corona free, a ne da se na turniru zbog kojeg nam se smije cijeli svijet desi s*anje i globalno mediji o tome izvještavaju.



Hvala na ničemu.

Je**la vas promocija.

Nama ne treba neprijatelj dok imamo jedni druge”, poručio je popularni kuhar.

Da finisiram svoj zadarski ciklus. Svi su otkazali festivale, kongresni turizam ne postoji, ali zato netko jako pametan…

Objavljuje Mate JankovićPonedjeljak, 22. lipnja 2020.

Komentari