Internet oplakuje smrt šefa Amazona zbog tvrdnji da se utopio u rijeci Amazoni, no riječ je samo o velikoj podvali

Twitter se doslovce zapalio zbog jedne ironične objave u kojoj se tvrdi da se američki milijarder i vlasnik Amazona Jeff Bezos, utopio, ni manje ni više, nego u rijeci Amazoni.

Američki milijarder i vlasnik Amazona Jeff Bezos postao je žrtva velike šale na svoj račun na Twitteru. Naime, netko je objavio da je umro utopivši se u rijeci Amazoni, a hešteg #RipJeffBezos jedan je od trenutno najkorištenijih na toj društvenoj mreži.

Spomenuti hešteg je pušten na Twitteru kao pokušaj da se Bezosova smrt “proda” kao što je to bio slučaj i s Ellen Degeneres.

Jeff Bezos je posve živ i vrlo zdrav, a sam još nije reagirao na požar koji je vijest o njegovog “smrti” izazvao na internetu.



Brojni ga oplakuju.

Doslovce plačem. Prvo Ellenv a sad i Jeff. Ne mogu vjerovati da se utopio u rijeci Amazoni. Nije to zaslužio. Okej, možda i jest. Ma da, definitivno je to zaslužio, jedna je od najranijih reakcija kroisnika Twittera na tu neslanu šalu.

Jučer je viralan je bio i hešteg #RIPEllen, ali zbog nedavnih glasina bi se njezin talk show uskoro mogao ugasiti, piše zimo.dnevnik.hr.

Komentari