Hummels u Hrvatskoj na jahti uživa s bocom divovskog šampanjca

instagram

Njemački nogometaš Mats Hummels (32) već godinama posjećuje Hrvatsku, kao i njegov nekad reprezentativni kolega Manuel Neuer (34). Mats je počastio društvo na jahti skupom bocom šampanjca.

Ta je boca zapravo trebala biti kruna jedne klupske šale. Međutim, kada mi je dostavljena, šala je već bila prošlo svršeno vrijeme. Ostala je tako stajati u mom domu kao dokaz te ludosti, govorio je svojevremeno Mats Hummels (32) o boci od 15 litara šampanjca koju je sad odlučio i otvoriti.

Nakon što je igrao košarku u Poličniku i uživao u ljepotama Jadrana, njemački se nogometaš odlučio i počastiti i to skupim pićem. Skupim za prilike ‘običnog’ čovjeka, dok to za njega i nije neki iznos.

“Prazna boca? Ne kod Hummelsa! Više od 1800 eura je težak ovaj šampanjac!”, piše njemački Bild o Matsovoj objavi na Instagramu.

View this post on Instagram

Dripministeriumapproved

A post shared by Mats Hummels (@aussenrist15) on

Tražili su ga pratitelji na Instagramu da pokaže spomenutu bocu o kojoj je govorio kod komičara Tommyja Schmitta i Felixa Lobrechta, a sad su vidjeli kako to izgleda.

Podsjetimo, Hummels već godinama posjećuje Hrvatsku, a tu je sagradio i vile u Posedarju u kojima ljetuje. Na to je mjesto prije nekoliko godina, još tamo 2014. godine, dovodio i brojne suigrače, piše 24 sata.

 

Komentari