HIT U MAĐARSKOJ! Košarice za samce na Valentinovo: ´To je prilika za one koji traže partnere´

Twitter

Supermarket u Mađarskoj je u nedjelju, na Valentinovo, izmamio osmjehe kupcima i pružio romantične mogućnosti dosjetivši se odvojiti košarice za “samce”.

Kupci koji dođu u trgovinu Auchan u Csomoru, istočno od Budimpešte, mogu odabrati plavu ili ružičastu košaru sa znakom “samac traži partnera”.

Znak iznad gomile košara poručuje. “Jeste li sami? Uzmite košaru za samce, možda upoznate “koga u svojem omiljenom dućanu”

“To je sjajna ideja u doba koronavirusa. To je prilika za one koji traže partnere, a uz to je i zabavno i smiješno”, rekla je Csilla Beres, 25, za AFP uzimajući košaricu.



“Da vidimo što će se dogoditi i pokušajmo, nećemo propustiti prilike”, rekao je 25-godišnji Tamas ulazeći s košarom u trgovinu.

Osoblje koje je došlo na tu ideju smatralo je da bi se to moglo pokazati popularnim među kupcima koji nisu u vezi, a čiji su kanali upoznavanja ograničeni pravilima protiv koronavirusa poput fizičke distance i nošenja maski.

“Naravno također skrećemo pozornost na to da se možete upoznati samo s maksimalnim poštivanjem epidemioloških pravila”, rekla je za AFP menadžerica tvrtke Ildiko Varga-Futo.

Nakon uspjeha u Csomoru takve će košare biti korištene i u drugim Auchanovim trgovinama na Valentinovo, rekla je.

“Pretpostavljam da nisu svi čuli za novost da ovdje ima takvih košara”, rekla je nakon obavljene kupnje Annamaria, 40, za AFP na izlasku iz trgovine.

“Nije uspjelo, al idući put opet ću pokušati”, dodala je.

Komentari