HERCEGOVINA DOBILA NOVE GLAZBENE ZVIJEZDE Braća Mamić iz sveg glasa pjevaju himnu Hajduka!

Najpoznatiji bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić i njegov brat Zoran također snimljeni su kako u velikom društvu, zagrljeni, uz pršut, pjevaju Hajdukovu himnu.

‘Kada umren umotan u bilo’ samo je jedna od dalmatinskih pjesama koje su sve do zadnjeg stiha uglas pjevala braća, i to nije prvi put da se tako glazbeno izražavaju prenosi Dalmatinski portal.

Podsjetimo da su je Zdravko Mamić odlukom Vrhovnog suda odbjegli čelnik HNK Dinamo Zdravko Mamić osuđen na šest i pol godina zatvora za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama.

Njegov brat Zoran pak je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i osam mjeseci. Nedavno je Zoran odlučio također kao i njegov brat otići u BiH kako bi izbjegao služenje zatvorske kazne u Hrvatskoj.



No nedavno mu je Županijski sud u Zagrebu dostavio rješenje o tome da se 10. svibnja moram pojaviti u Remetincu na odsluženje kazne. Ukoliko se to ne dogodi za njim će biti izdana tjeralica. No čini se da to Zorana i njegova starijeg brata koji je u ratu sa hrvatskim pravosuđem i sudcima koje stalno proziva za korupciju u primanje mita.

No kao što vidimo stignu se i dobro zabaviti i počastiti u dobrom društvu i uz zanimljiv glazbeni repertoar.

Komentari