Hejterica napala Marijanu Mikulić: Zagrepčani ne mogu naći posao, sve je rezervirano za tvoje zemljake

Foto: Instagram / Marijana Mikulić

Marijana Mikulić podijelila je na svom Instagram profilu poruku jedne hejterice koja je u podužem tekstu napisala što joj sve smeta kod Marijane.

“Problem je i to i kako smo se moj muž i ja upoznali i gdje radimo”, napisala je glumica preko duže poruke koji je dobila u inbox, prenosi Index.hr.

“Koliko zagrebačke djece s Ekonomskog fakulteta može dobiti posao u državnim firmama? Naravno da ne može jer je sve rezervirano za vaše zemljake. Bilo bi zanimljivo vidjeti porijeklo profesora na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu”, napisala je hejterica između ostalog, no nije se tu zaustavila.



“Prosto rečeno Marijana, ne se*ite više sa svojim forama. Bitno je da ste vi na svadbi vidjeli svog muža i rekli: ‘Taj će biti moj’. Izgledate kao tetka i nećak”, zaključila je hejterica u poruci koju je Marijana podijelila na svom Instagram storyju.

Podsjećamo, Marijana i suprug Josip, koji je profesor i pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, rodom su iz Širokog Brijega. Vjenčali su se 2005. godine i imaju tri sina: Ivana (12), Andriju (8) i trogodišnjeg Jakova.

Komentari