‘HEJTERI, KAKO ĆETE SAD SPAVATI’ Ivana Knoll objavila veliku vijest: Uspjeh proslavila sa stilom

Foto. Instagram

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll prava je senzacija u Katru, a osim domaćih medija o njoj pišu i brojni strani mediji. Sve to znatno je doprinijelo njenoj popularnosti, svjedoče najnovije brojke.

Naime, Knoll je dosegla nevjerojatnih milijun pratitelja na Instagramu, a taj veliki uspjeh odlučila je proslaviti u stilu.

Foto: Instagram

“Hejteri kako ćete sad spavat?”, napisala je Knoll nakon što je objavila veliku vijest, a kasnije se zahvalila svojim pratiteljima na vjernosti.

Uspjeh je odlučila proslaviti u restoranu poznatog turskog chefa Salt Baea, poznatog po načinu na koji soli posebno servirane odreske.



Osim što je uživala u mesu, Knoll je pozirala s popularnim chefom Nusretom Gökçeom koji ima 15 luksuznih restorana diljem svijeta. Kod njega vole jesti David Beckham, Leonardo DiCaprio, Connor McGregor i P Diddy, a nedavno je u njegovom restoranu bila i naša pjevačica Lana Jurčević kojoj je posvetio nekoliko trenutaka pažnje, kao i Knoll.

Njegovi restorani poznati su i po paprenim cijenama. Primjerice samo odrezak u londonskom restoranu košta više od 1400 funti, što je oko 12 350 kuna.

 

Komentari