Harry i Meghan imaju novi poslovni plan: Idu u pohod na Hollywood

Nakon što im je odbijena ideja o osnivanju humanitarne zaklade kojom bi se bavili, princ Harry i Meghan Markle iz rukava su izvukli još jedan poslovni plan. Detalji su još strogo čuvani, ali poznato je da se nekadašnji kraljevski pripadnici planiraju baciti u filmsku industriju.

Prošlo je osam mjeseci od njihova preseljenja u Kanadu pa potom u Kaliforniju, gdje su u Santa Barbari pronašli novi dom, a sada je došlo vrijeme da se posvete novoj poslovnoj ideji koju razrađuju još od lipnja.

Američki mediji donose informaciju kako su Meghan Markle i princ Harry posljednjih tjedana okupirani brojnim poslovnim sastancima, na kojima nekim od najvećih TV kuća pokušavaju prodati svoju producentsku ideju.

Detalji cijelog projekta još se drže u strogoj tajnosti, ali magazin Variety doznaje da su se slavni supružnici između ostalog sastali s Bonnijem Hammerom, čovjekom koji sjedi na čelu NBC-a, te koji poznaje Meghan još od njezinih glumačkih dana.



Poznato je osim toga, da Meghan u novom projektu koji možda ugleda svjetlo dana, neće glumiti već će se baviti produkcijom.

Odlukom o napuštanju kraljevstva, Meghan i Harry naglasili su kako postaju financijski neovisni te da više neće uzimati novac državnih obveznika ali ni prinčeve obitelji.

Među nekoliko poslova koji su do sada odradili su uglavnom javljanja na razne konferencije putem video poziva, a Meghan je čak dala glas u novom Disney animiranom filmu o slonovima. Harry je išao njezinim stopama, pa je pristao pojaviti se u Netflixovu dokumentarcu o paraolimpijcima ‘Rising Phoenix’ koji izlazi krajem kolovoza ove godine.

Prošle godine Harry je čak najavio i kako s Oprah Winfrey radi na dokumentarcu o mentalnom zdravlju koji bi se prikazivao na streaming servisu Apple TV+.

Prema svemu sudeći, odbjegli članovi britanskog kraljevstva traže svoje mjesto pod suncem u Kaliforniji gdje je mogućnosti u filmskom i televizijskom biznisu mnogo, piše tportal.

Komentari