GRUPA FEMINNEM PONOVNO SE OKUPLJA Neda, Nika i Pamela odlučile nastupati zajedno, najavljuju i nove pjesme

Foto: Story.hr

Nevjerojatno. Nakon dugih 10 godina ponovno se okuplja grupa Feminem koju čine Neda Parmać, Nika Antolos i Pamela Ramljak. 

Naime, odlučile su ponovno nastupati zajedno. Na Instagramu su otvorile i službeni profil grupe, a novošću su se pohvalile i na svojim privatnim profilima.

Bit će i novih pjesama 



“Ekipa presretne smo, we are back!”, napisala je Pamela. “Here we go”, oglasila se i Neda u komentarima. Pamela je na Instagram Storyju dala naslutiti i da će biti novih pjesama.

Kako je nastala grupa 

2004. godine, nakon natjecanja Hrvatski Idol, Pamela, Neda i Ivana Marić koje su dogurale do same završnice osnovale su Feminnem, te objavile prvi hit singl Volim te, mrzim te. 2005. godine s pjesmom Call Me predstavljale Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu. Pjesma je osvojila 14. mjesto u finalu i to je bio treći najbolji rezultat Bosne i Hercegovine do tad.

2007. godine su se prijavile i na Doru s pjesmom Navika i osvojile deveto mjesto. Krajem godine, Ivana je odlučila napustiti Feminnem i započeti samostalnu karijeru, a Nedi i Pameli se pridružila Nikol Bulat koja je odabrana putem audicije za treću članicu.

U novoj postavi su se 2009. ponovno prijavile na Doru s pjesmom Poljupci u boji i osvojile treće mjesto. Iste godine je Nikol zbog razmirica unutar tima napustila bend.

Iste godine bendu se priključila Nika Antolos. Prvi singl koji su izdale u novoj postavi bila je pjesma Sve što ostaje koja je veoma brzo postala hit. 2010. godine pobjeđuju na Dori s pjesmom Lako je sve. U finale Eurosonga se ipak nisu uspjele plasirati.

Komentari