Grubnić tvrdi kako je Ciganović u njega zaljubljen već godinama, ali mu ljubav nije uzvraćena

instagram

Nakon što je jučer Neven Ciganović optužio Marka Grubnića da je ukrao fotografije leta s Lošinja u Zagreb s profila jednog frizerskog salona, Grubnić je odlučio odgovoriti. Ciganović danima sprda Grubnića na svom Instagramu, a Marku je, čini se, dosta.

Grubnić je na svom Instagramu zamolio novinare da ne slušaju Cigija i kaže da je Ciganović godinama zaljubljen u njega.

“Ljubazno molim cijenjene novinare da ne objavljuju lažne vijesti i članke koje plasira osoba koja me opsjeda već godinama. Zaista vas molim za razumijevanje jer činjenica jest da osim što je godinama zaljubljen u mene, sada je već i opsjednut mnome… Ljubav s moje strane neuzvraćena, u tome vjerojatno i jest problem. Ipak nadao sam se da će ga to s vremenom proći i da će popustiti ako ne reagiram, ali nažalost sve je gore”, kaže Marko Grubnić.



View this post on Instagram

Ready for takeoff… ??? @mr.gurovic

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

“Sustavno napada sve ljude, suradnike, moju obitelj, apsolutno sve i svakoga što ima veze sa mnom. Gotovo nikad ne demantiram članke o sebi i ne reagiram na njih, ali sad je stvarno dosta. Molim vas nemojte podržavati zlostavljanje i sustavno maltretiranje. Ja sam potražio pravnu zaštitu, a do tada vas najljubaznije molim za razumijevanje”, zaključio je Grubnić, piše Index.

 

Komentari