GRUBNIĆ NA REMONTU Na instagramu se pohvalio ‘osvježenim izgledom’: Hvala čarobnjaci moji što odem skoro pa savršen

Foto: Instagram

Modni stilist Marko Grubnić na Instagramu se pohvalio najnovijim estetskim zahvatom, tretmanom botoksa. Estetske kirurge koji su zaslužni za njegov izgled nakon tretmana nazvao je čarobnjacima čije stručne ruke dovode najbliže moguće savršenstvu.

“Ljudi kažu da savršenstvo ne postoji, ali ja bih rekao da ipak nakon “remonta” u poliklinici Duduković, kada prođeš kroz stručne ruke dr. Hrvoja Kesića i dr. Mladena Dudovića budeš najbliže moguće savršenstvu… Hvala čarobnjaci moji što od vas odem uvijek svjež, zadovoljan, sretan i skoro pa savršen…”, napisao je, između ostalog.

Njegovi pratitelji poručili su mu da mu tretman nije bio potreban. “Ti si savršen svakako, ne diraj ništa”, dok su drugi pohvalili njegov izgled.
“Tak’ i treba Marko! Baš si mi zgodan”, “Ma lipše ne može”, “Super Markić”, neki su od komentara njegovih pratitelja.

Marko je i ranije na svom Instagram profilu otkrio da je bio na tretmanima u istoj poliklinici.



“Čovjek koji je zaslužan za moj mladoliki izgled”, napisao je ranije Grubnić uz fotografiju na kojoj pokazuje konture koje je postigao zahvaljujući estetskoj korekciji.

Osim što brine o fizičkom izgledu, Marko je pisao i o važnosti odlaska na sistematski pregled te je uputio apel na sve da vode brigu o svom zdravlju i redovito idu na preglede.

“Mnogi odlaze liječniku kada zdravstveni problemi već eskaliraju i kada je puno teže postići dobre rezultate u liječenju bolesti, a neki čak nisu redoviti niti u kontrolama bolesti za koje već znaju da ih imaju. Ovim putem želim apelirati, tj prenijeti Vam poruku koja je zaista važna. Pitam vas, kada ste zadnji puta obavili sistematski pregled?!? Ja sam svoj obavio prije nekoliko dana, i moram priznati da sam oduševljen srdačnošću i ljubaznošću liječnika i sestara koji mi kažu da za njih nema većeg zadovoljstva i sreće od prevencije kroz sistematske preglede. Jer upravo sistematski pregled daje pravovremene pokazatelje o našem zdravstvenom stanju i naznakama bolesti koje tada možemo potpuno spriječiti, a mnogima je spasio živote jer je probleme otkrio u pravo vrijeme.

Molim Vas, povedite računa o sebi i svom zdravlju, izdvojite nekoliko sati godišnje za zdravstvene preglede, čak i onda kada se osjećate dobro, jer to je pravo vrijeme za prepoznavanje i sprječavanje nastanka bolesti”, apelirao je stilist.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Komentari