GLUMICA ŠOKIRALA JAVNOST FOTOGRAFIJOM IZ MLADOSTI: Obožavatelji joj pišu da se nije promijenila, Sofia Vergara pokazala kako je izgledala u 90-ima

Sofia Vergara je na Instagramu podijelila staru fotku iz 90-ih koja je nastala u Miamiju. Nakon objave fotografije u kojoj se vratila u prošlost, glumici su se javili mnogi pratitelji koji su joj napisali da se zapravo uopće nije promijenila od tog razdoblja.

 

“Miami u 1990-ima”, napisala je Sofia u opisu objave.



 

Na objavi je dobila preko 400 tisuća lajkova i nekoliko tisuća komentara, a većina je pohvalila njezin današnji izgled u usporedbi s onim na fotografiji.

“Nisi se promijenila”, “Predivna i onda i sada”, “I danas izgledaš isto tako, samo si nadogradila svoj make-up s današnjim trendovima. Drska, seksi i senzualna, a pritom i duhovita”, “Ljepotica”, “Najljepša”, “Kako je moguće da i danas isto izgledaš?” neki su komentari ispod fotografije.

Podsjetimo, Sofia Vergara postala je popularna po ulozi Glorije u seriji Moderna obitelj, a nedavno je otkriveno da će glumiti glavnu ulogu u Netflixovoj seriji Griselda. U seriji će glumiti zloglasnu trgovkinju drogom Griseldu Blanco, koja je stvorila jedan od najprofitabilnijih narko-kartela u povijesti.

Komentari