Glumcu amputirali nogu zbog komplikacija s koronavirusom, još je na respiratoru i bori se za život

Kanadskom glumcu Nicku Corderu liječnici su amputirali desnu nogu zbog komplikacija s koronavirusom, istaknula je njegova supruga. Kanadski glumac više se od dva tjedna bori s koronavirusom, a i dalje je na respiratoru.

Supruga glumca, Amanda Kloots, na društvenim mrežama je napisala kako su Nicku morali amputirati nogu zbog zgrušavanja krvi, no ističe kako je operacija prošla vrlo dobro. Na Instagramu je objavila dio njihovog prvog plesa na vječnaju.

“Dio plesa na našem vjenčanju. Obožavam plesati s tobom Nick i uskoro ćemo ponovno plesati zajedno”, napisala je Amanda.

Cordero je trenutačno u bolnici u Los Angelesu, a i dalje se bori za život, no liječnici su optimistični za njegovo zdravlje. Njegova supruga obožavatelje redovito obavještava o njegovom stanju, a potaknula je prijatelje da plešu uz njegovu pjesmu “Live Your Life”.



Nick Cordero je inače glumio na Broadwayju, a s obitelji trenutačno živi u Los Angelesu. Bio je nominiran za nagradu Tony, a glumio je u brojnim TV serijama poput “Zakon i red: Odjel za žrtve” te u nekoliko filmova.

Komentari