Glumac kojega slava nije udarila u glavu, vozi se podzemnom, pomaže ljudima i živi život kao da nema milijune

instagram

Glumac Keanu Reeves odavno je osvojio simpatije javnosti jednostavnošću i oblaženjem koji neki kritiziraju, no nikad se nije obazirao na kritike pojedinaca.

Keanu je viđen u subotu u autu s djevojkom, umjetnicom Alexandrom Grant, dok je prolazio pokraj plaže u Malibuu te je nakratko stao i pozdravio fotografe, a na sebi je imao sportski sako i šiltericu.

Tijekom pandemije pustio je bradu i kosu pa su mu nazirale i sijede. Iza njega nazirala se i njegova djevojka Alexandra.

Inače, glumčeva se imovina procjenjuje na 360 milijuna dolara, iako to većina ne bi rekla s obzirom da se ne razmeće svojim bogatstvom.

Ne živi u vili kao njegovi slavni kolege, oblači običnu odjeću, voli se voziti podzemnom željeznicom i pomaže beskućnicima s kojima često popije i pivo.

Na crveni tepih ide kada mora zbog premijere filmova. Slovi kao veliki humanitarac, a kada je na hitu ‘Matrix’ zaradio 114 milijuna dolara, dao je 80 milijuna ekipi za specijalne efekte i šminku.

Dok se neki glumci svađaju za honorare i zbog njih odustaju od projekata, Reeves je pristao na manju plaću za filmove ‘The Replacements’ i ‘Đavolji odvjetnik’, kako bi njegovi kolege Gene Hackman i Al Pacino dobili veću svotu, a istovremeno se ne bi premašio budžet.

Također, poznata je i priča da je pomogao radniku koji je radio na gradnji seta ‘Matrix’.

Čuo je da je jako siromašan i jedva uzdržava obitelj pa mu je dao božićnicu od 20.000 dolara.

“Novac je zadnja stvar na koju mislim, jer samo s ovim što sam dosad zaradio mogao bih živjeti idućih nekoliko stoljeća”, rekao je svojedobno.

Reeves nema tjelohranitelje i kada ide u kazalište sjedi među publikom. Nije mu do slave te vodi otići sam u kino.

Jako voli čitati, a jedan od omiljenih književnika mu je Marcel Proust, prenosi Dnevnik.hr.

Komentari