(FOTO) Pojavila se nova fotka Hane Huljić i Petra Graše, fanovi oduševljeni

Foto: Pixsell

Petra Grašu i Hanu Huljić svi pozorno prate otkako se saznalo da su u vezi, a sada se pojavila njihova novija fotka na koju su mnogi imali komentare.

Glazbenike Petra Grašu i Hanu Huljić svi pažljivo prate još otkako se saznalo da su par, a na jednoj stranici njegovih obožavatelja osvanula je njihova nova fotka, prenosi Dnevnik.hr.

Sudeći po odjevnim kombinacijama, fotka je nastala proteklog ljeta u jednoj konobi, a komentari na njihovu vezu dosta su podijeljeni.

Foto: Instagram

“Baš lijepi par”, “Ma gušt vas je vidjeti, prekrasni ste”, “Prekrasni u svojoj ljubavi”, “Nek’ živi ljubav”, samo su neki od oduševljenih fanova, no nisu svi istoga mišljenja.



“Ma ja sam fan Petrovih pjesama, a ovo i neću komentirati jer zbilja nemam riječi za nekoga tko pjeva o ljubavi itd. i poslije i ne pričeka bar malo nego hop druga, a Danijela 24 god…. Ako je to ok ja sam konj. Ovo je komentar na sliku ne kao njega glazbenika”, “Niste baš neki par”, pišu pratitelji.

Prije nekoliko dana Grašina obiteljska poznanica komentirala je njegovu vezu s Hanom te je za Slobodnu Dalmaciju progovorila o zanimljivoj temi. Splitska primalja Bosiljka Bulović koja je posvetila život učenju trudnica prirodnom i bezbolnom porodu te je dosad radila s brojnim poznatim Hrvatima, a za Slobodnu Dalmaciju je ispričala što joj je rekao Grašin otac Zoran. “Grašin tata Zoran uvijek kad me sretne kaže da ću njegovati Petrovo dijete. Njemu je velika želja da mu sin podari unuka koji bi nastavio njihovu lozu, jer iako mu kći Buga ima djecu, ona ne nose prezime Grašo”, ispričala je.

Sa Zoranom Grašom je išla u osnovnu školu, odlično ga poznaje, a upoznata je i s novom ljubavi njegova sina Petra. Istaknula je kako joj je Hana jako draga, a koliko je čula lijepo su je prihvatili i Petrovi roditelji. “Vjeruju da im je veza stabilna i da bi je uskoro mogli okruniti i djetetom, čujte Petru je ipak 45 godina, kad će ako neće sad”, kaže Bulović za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, za vezu Petra Graše i Hane Huljić doznalo se početkom listopada kada su zajedno fotografirani u Zagrebu, a navodno su par još od ljeta. Novopečeni par još je tajnovit o svojoj vezi i Grašo je dosad bio kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju ove godine.

Komentari