(FOTO) OBOŽAVATELJI ODUŠEVLJENI Maja Šuput objavila prve Bloomove božićne fotografije

Foto: Instagram

Maja Šuput objavila je na Instagramu Bloomove prve božićne fotografije i rastopila srca tisuće svojih obožavatelja.

U obitelji Maje Šuput već se osjeti božićna atmosfera, a ona ne krije uzbuđenje i sreću što će ovo biti prvi Božić koji će, osim sa suprugom Nenadom Tatarinovim, provesti i u društvu sina Blooma, piše Showbuzz

Maja je zato na svom profilu na Instagramu svima dala do znanja da je čarolija blagdana kod njih već stigla i objavila je preslatke Bloomove fotografije zbog kojih su se njezini obožavatelji rastopili.

“Magija prosinca nama je ove godine posebna. Bloom u svojoj prvoj božićnoj priči”, napisala je Maja. Pogledajte footografiju OVDJE.



“Znači premedenoooo, da poželim tako nešto”, “Bravo za Blooma”, “Kako sam lijep”, “Kako je posebno predivan”, “Znači, med medeni”, “Na ovaj prizor čovjek ne može ostati imun”, “Fantazija”, “Slatkiš”, “Majo, ovo će ti biti najljepši Božić koji ćeš pamtiti od rođenja”, samo je broj od tisuću komplimenata koje su im uputili Majini pratitelji.

Podsjetimo, Maja i njezin Nenad postali su roditelji u ožujku ove godine, a pjevačica je rodila carskim rezom u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Komentari