FOTO Nina Badrić postala plavuša: Novom fotografijom pobudila niz reakcija

Foto: Instagram

Pjevačica Nina Badrić posljednjih godina privlači pažnju vitkom linijom, a otkrila je i kako je za to zaslužna pravilna i zdrava prehrana kojoj se posvetila. No, osim linijom, oduvijek privlači i svojom ljepotom, a često su ju uspoređivali i sa glazbenom divom Jennifer Lopez.

Najnovijom fotografijom pobudila je cijeli niz reakcija na društvenoj mreži i to nakon što je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je plavuša. Naime, pjevačica je već dugi niz godina prepoznatljiva po svojoj smeđoj boji kose, stoga i ne čude reakcije koje je potaknula, prenosi Dnevno.hr

Foto: Instagram

Za njenu novu frizuru zaslužan je Mijo Majhen, a među prvima se komentarom javila njena kolegica Jelena Rozga, poznata “dugogodišnja plavuša”. “Femme fatale”, napisala je Nini, a ona joj je odgovorila: “Volim i ja tebe”.

Njenu novu frizuru pohvalila je i Marijana Batinić te brojne druge poznate osobe, a pjevačica je u jednom od komentara dala naslutiti da je ova promjena tek trenutna, što znači da bi fanovi mogli uskoro očekivati i novi Ninin spot. “Periku više ne skidamo”, poručila je.



“Woooow…Nebitno je li novo ili staro, fake ili pravo, dobro ti stoji!”, “Divna promjena”, “Žena kojoj sve stoji”, samo su neki od brojnih komentara.

 

Komentari