FOTO Nina Badrić ponovo ljubi? Uhvaćena na ljetovanju s mlađim muškarcem

Foto: Instagram

Nina Badrić pokrenula je nagađanja da nakon dugo vremena ponovno ljubi. Naime, pjevačica je viđena u društvu mlađeg muškarca, a mnogi njezini pratitelji špekuliraju da je to taktički potez da svojeg novog partnera pokaže javnosti.

‘Dobro jutro’, napisala je Nina u opisu fotografije koja prikazuje nju i javnosti, za sada, nepoznatog muškarca dok šeću Hvarom. Nina je za rivu odjenula dugačku bijelu haljinu s crvenim detaljima, a rukom je, zavodnički, gladila kosu koju je svezala u rep.

Mlađahni frajer, koji se ‘našao’ u Nininom društvu, naočitog je izgleda te se cijelo vrijeme smješkao u društvu pop dive, koja je inače poznata kao pravi šaljivdžija.

Ninina fotografija pokrenula je lavinu komentara raznih Instagramera koji smatraju da je ponovno sretna i zaljubljena.‘Zar si zamijenila, tada mladog Tuzlaka, s kojim si bila u vezi’, Pratnja? Novi stilist?’, ‘Uvijek si bila i ostala ekstravagantna i lijepa’, komentari su na Instagramu.

Nina je nedavno u intervjuu za Index izjavila da ne zna što je potrebno za pronalazak partnera, ali da je ona trenutno jako sretna, donosi Dnevno.

Komentari