FOTO Mama Grubnić slavi rođendan: Marko isplanirao sve do posljednjeg detalja

Foto: Instagram

Sve je poprimilo temu kućnog kina. Baloni složeni kao kokice, na stolu kolači i posude u obliku kokica koje naručujemo u kinu. Sve je bilo baš kao da se spremaju gledati film, a svugdje su prevladavale bijela i crvena boja.

Grubnić je na fotografijama pozirao s majkom u veselom raspoloženju, a ona je za tu prigodu odijenula raskošnu crvenu hajinu na jedno rame, prenosi Direktno.hr

Kosu je ispeglala na ravno, a šminka na licu istaknula je njezine prekrasne oči. Nezamijećeno nisu mogle proći ni njezine zlatne salonke na petu koje su imale na sebi upečatljiv detalj crvenog cvijeta.

Marko je odjenuo elegantno crno odijelo sa zlatnim detaljima i bijelim cvijetom na sakou, a na to je kombinirao crne espadrile.



Ispod niza fotki, stoji emotivan opis:

“Sretan rođendan Branka Grubnić. Ti si kraljica mog srca. Moji otkucaji srca. Volim te cijelim svojim srcem i trebam te cijelom svojom dušom. Hvala ti što si najbolji učitelj, zaštitnik, moja vodilja, najbolji prijatelj i fantastična mama…, popis je beskrajan. Ti si moja inspiracija. Moja kraljica. Mjesec mojim zvijezdama. Ti imaš toliko talenata, a jedan od njih je to da me činiš najsretnijom i najvoljenijom osobom na svijetu, hvala ti za to. Dugujem ti sve što sam i nikada ti neću moći objasniti koliko te volim i poštujem. No, svaki dan ću se truditi pokazati ti to. Neka ti je najsretniji rođendan”.

Mnogi obožavatelji su ispod objave Branki Grubnić uputili niz čestitki i lijepih želja:

“Predivno. Riječi koje bi svaka majka poželjela čuti od svog sina. Respect Marko. Sretan rođendan mami Branki”, “Samo je jedna mama”, “Top kombinacija cheesecake i kokice”.

 

Komentari