FOTO Kolinda nakon utakmice poručila kanadskom premijeru: Nedostajalo mi je tvoje društvo

Foto: Facebook

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u Dohu u nedjelju uoči utakmice naše reprezentacije s Kanadom. S tribina u Dohi bivša je predsjednica pratila utakmicu obučena u posavsku narodnu nošnju, a nakon pobjede od 4:1 protiv Kanađana, poslala je poruku i kanadskom premijeru Justinu Trudeauu.

“Kakva sjajna utakmica na Svjetskom prvenstvu. Preponosna sam na momčad Hrvatske. Kanada se hrabro borila. Justin Trudeau, nedostajalo mi je tvoje društvo večeras. Ponosno sam nosila narodnu nošnju iz Posavine i predstavila naše naslijeđe i nacionalne boje”, poručila je bivša predsjednica.

https://www.facebook.com/KolindaGrabarKitarovic/posts/pfbid034nMBHWX4HyTwZeqsHaWDzpEK9wHZGpocGEmJkEUpAJiLnVe2cXMiu5aqF4bVyMs6l

Utakmicu je gledala u društvu predsjednika FIFA-e Giannija Infantina, a prije utakmice se također oglasila na mrežama.



“Odlična atmosfera na #SouqWaqif s navijačima iz svih krajeva svijeta. Borimo se na sportskom terenu SP-a u Katru, ali slavimo prijateljstvo u svakom trenutku. Kako je lijepo osjećati se sigurno i dobrodošlo! Hvala svima na prijateljstvu i podršci koju pružaju Hrvatskoj”, napisala je bivša predsjednica po dolasku u Katar.

https://www.facebook.com/KolindaGrabarKitarovic/posts/pfbid09nju6rA7hCyFJVUsHTQfiDH4xm1vyvgpfPU4S7pMiowAmhdWTythQz5Z9vvVHJBkl

Komentari