FOTO Karleuša iskopirala Severinu? Nekada su bile u sukobu, a sada zasijale u identičnoj kombinaciji

Foto: Instagram

Jelena Karleuša je dva tjedna nakon Severine odjenula gotovo identičnu kombinaciju.

Jelena Karleuša objavila je na svom Instagramu fotografije na kojima pozira u traper izdanju s prozirnim detaljima.Riječ je o prepoznatljivom dizajnu modne kuće Mugler kojeg obožavaju brojne trendseterice, ali i svjetske i domaće poznate dame.

Imali smo ga prilike vidjeti i na Severini, a zatim nakon dva tjedna na Jeleni Karleuši. Obje pjevačice odjenule su traper hlače i korzet za nastupe, u Poreču i Požarevcu.



Severina je kombinaciju iskombinirala s kosom vezanom u valoviti polu rep dok se Jelena odlučila za dugu, ravnu frizuru.

Ipak, Severina se odlučila za nešto pristojniju varijantu hlača, s džepovima na pozadini, dok je Jelena, u svom stilu, odabrala tanga hlače kako bi naglasila svoju pozadinu.

Podsjetimo, Jelena je svojedobno i priznala da joj je Severina inspiracija kada je stil u pitanju.

‘Severina je jedna od rijetkih žena koja stvarno pod jedan zna nositi ono što njoj stoji. Da ne nosi ono što je trend, nego da trend prilagodi sebi tako da izgleda da ona iznosi taj trend, a ne suprotno, i to je meni jako bitno. Ja se često inspiriram Severininim Instagramom. Gledam što bih ja obukla’, rekla je u jednom intervjuu.

Također, godinama se pisalo kako Jelena i Severina nisu u najboljim odnosima, a prije pet godina na koncertu Saše Matića u Beogradu gdje su obje bile gošće, Jelena Severinu nije ni pozdravila iako je prošla doslovno pokraj nje. Kasnije je tvrdila kako je nije prepoznala.

Navodno je sve počelo zbog svađe oko dueta s popularnom srpskom repericom Sajsi MC s kojom je Severina snimila pjesmu Silikoni, no Jelena je još ranije dogovorila suradnju.

Ipak, druga verzija kaže kako je sve počelo na Sašinom koncertu na kojem su obje bile gošće, a kad se Severinina tonska proba odužila više od planiranog, zamolili su je da skeati zbog Jelena na što je ona odgovorila: ‘Koje Jelene?’

Ipak, s vremenom je Jelena promijenila stav prema Severini, a Splićanka nikada nije komentirala glasine o neslaganju.

Javno je na svom Instagramu prokomentirala 2019. godine tadašnju sudsku odluku da sin Severine i Milana Popovića mora živjeti s ocem.’Nemam riječi! Kome da preda dijete? Liku koji nije htio ni vidjeti dijete prvih godinu dana?! Severina je divna, požrtvovna majka, a interes svakog djeteta je biti uz majku. Svima je jasno da ovaj lik plaća i medije i sudstvo. Bruka i sramota! Severini želim da se brzo izbori za dijete i da se ova noćna mora završi najviše zbog nedužnog djeteta’, napisala je Karleuša na Instagram Storyju.

Još nešto zajedničko je Severini i Karleuši, a to su dueti s poznatim bugarskim pjevačem Azisom. Jelena je svoj hit ‘Ostavljam te’ snimila 2017., a Severina 2022. godine. Mnogi su tada čekali Jeleninin komentar, s obzirom da je poznata po oštrim reakcijama, a njezini fanovi odmah su postavili pitanje o kopiranju, piše Story.hr

 

 

Komentari