(FOTO) Ella Dvornik pokazala svoju fizičku transformaciju: Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom

Foto: Instagram

Ella Dvornik na Instagramu podijelila je dvije fotografije kojima pokazuje svoju fizičku transformaciju. Jedna fotografija nastala je u sredinom srpnja, dok je druga snimljena nedavno.

“Nisam vas htjela zamarati na feedu s ovim, pa ste sve uglavnom pratili preko storija, ali evo htjela sam se osvrnuti na par stvari. Mislim da je lakše ovdje da ne pišem svakome posebno. Mnogo vas šalje podršku i lijepe riječi, i hvala vam na tome jer se zaista trudim i slušam upute i uporna sam, ali mnogi mi isto tako pišu da pretjerujem itd. Pa evo da vam objasnim što se tu dešava. Ja istovremeno gubim kile i gradim mišić”, započela je Ella objavu.

Ella kaže da joj nije cilj biti jako mršava.

“Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom, prošla su me vremena kad sam mislila da je mršavo super, međutim da bi izgradila tijelo kakvo želim, moram smanjivati i postotak masti u tijelu. To se radi istovremeno. Ja sam daleko od cilja, a cilj nije da budem štapić, cilj je da budem jača. Puno jača nego što vidite na desnoj slici. Ali desna slika je tek početak. Da izgubila sam guzicu, ali izgubila sam guzicu koju nisam htjela, a tek sad ću napraviti guzicu kakvu želim jer će biti mišić, a ne mast, ali to je takav proces. Po putu moraš izgubiti da bi dobio”, napisala je.



Kako bi ostvarila svoj cilj mora nastaviti trenirati i više jesti.

“I iako sam manja s kilama, ako nastavim ovako raditi, kile će krenut gore, ali one dobre kile, kile koje i želim tako da vjerovali ili ne, sad moram jest više nego sto sam ikad prije jela i vjerujte mi to mi je teže od odlaska na trening. Ali evo dok sam još u procesu, a vjerujte mi bit će ovo dug proces, želim vam reći da se nisam nikad budila sretnija. Iako je ovo samo vanjština i površno, ono što me ujutro motivira je činjenica da nisam još odustala, a rezultate vidim. A inače sam osoba koja započne i ne završi, tako da je ovo više neka moja potvrda sebi da mogu pomaknuti svoju granicu. Ovo putovanje je u biti jedna jako bitna lekcija za mene, i trebalo mi je ovo”, tvrdi Ella.

Više pogledajte OVDJE.

Svjesna je da se mnogima ne sviđa njezin izgled, ali ne obazire se na to, prenosi Index.hr

“Znam da nekima nije ovo lijepo i neće im biti lijepo ni ono što ću tek postati, ali čovjek jednostavno dođe u godine kad mu više nije bitno što masa očekuje niti koji su standardi većine i posveti se sebi i viziji sebe. I to ja sada radim i hvala vam svima koji ste na ovom putovanju sa mnom i na podršci koju mi šaljete u inbox, a pogotovo hvala onima koji su isto krenuli raditi na sebi zbog tog, jer nema većeg komplimenta nego kad inspiriraš druge da i sami naprave nešto za sebe”, zaključuje Ella.

 

Komentari