Emotivni Rogoznica: Bebo, ne štede nas. Bog mi je dao ovaj križ jer zna da ga mogu nositi

instagram

Glazbenik Boris Rogoznica (31) nakon kraha braka s Doris Pinčić (31) radi punom parom. Nastupa po rodnom Zadru, a ima i novi singl ‘Samo tebe ljubio’. No čini se kako su ga emocije ovih dana poljuljale da objavi emotivni post o sebi i svojoj, kako kaže, voljenoj gitari.

“Bebo, ne štede nas nimalo, ali mi se ne damo. Podnosimo sve s osmijehom. Dospjeli smo poprilično daleko, ti i ja sami, bez ičije pomoći! I još dalje ćemo, a oni to neće moći spriječiti. Koliko god da se trudili. Ne znaju oni što mi znamo. Ne znaju što smo sve prošli. Što smo sve naučili dok smo zajedno skladali i stvarali. Bebo moja. Doznali smo ono najbitnije. ‘J*** se mački što miševi o njoj misle’. Nek’ nas pokušaju uhvatit za rep, ako mogu”, napisao je uskoro bivši muž Doris Pinčić.

View this post on Instagram



Ima l' ko željicu? ?

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Usput je objavio i privatnu poruku koju je izmijenio s bliskom osobom koja je rekla kako bi se teško nosila s takvom životnom situacijom.

“Zato ti Bog i nije dao da nosiš taj križ. Meni je, jer ga mogu nositi. Poslao mi je jednu poruku”, napisao je Boris i priložio fotografiju aplikacije koja šalje ‘božje poruke’.

Za to vrijeme Doris je u Zagrebu i posvetila se vođenju emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’.

Rogoznica je u intervjuu za RTL Exkluziv rekao kako razlazu nije ‘kumovala’ treća osoba.

“Nije bilo ništa konkretno. Nikakva treća osoba, ni kod mene, ni kod Doris. A ta crnka s kojom me povezuju… Djevojka je nakon moje gaže snimila video i objavila. To je to, nema nikog trećeg”, priznao je glazbenik. Tvrdi kako će Doris za njega uvijek biti ‘žena, majka, kraljica’ te kako je postavila visoke standarde za njega.

“imalo nisam promijenio sliku o njoj od početka veze. Ona je za mene pojam. Teško da će je bilo koja uspjeti zasjeniti. Trenutno mi nova veza nije na kraju pameti, želim se posvetiti karijeri”, zaključio je glazbenik, prenosi 24 sata.

Komentari