Ella Dvornik na udaru ‘hejtera’. Nije im ostala dužna

Foto: Instagram

Rijetko koja Instagram objava Elle Dvornik prođe nezapaženo, bez obzira na to dijeli li sa svojim fanovima detalje privatnog života ili objavljuje li sponzorirane sadržaje.

Tako je onaj posljednji, nastao u suradnji s Ledom izazvao pravu kontrovezu među Ellinim fanovima.

Naime, influencerica je objavila fotografiju Ledove pizze, na što ju je jedan fan otvoreno pitao: “Koliko dobiješ para od Leda za reklamu?”.

To je pokrenulo raspravu među Ellinim obožavateljima tijekom koje su mnoge obožavateljice stale na Ellinu stranu te su provokatoru poručile sljedeće: “Zar ne mislite da je malo nepristojno pitati tako nešto, zvučalo je u negativnom kontekstu. Ella sjajno radi svoj posao” i “Koliko ti dobiješ zadiranjem u nečiju privatnost?”.



U raspravu se uključila i sama Ella, koja je obožavatelju “vratila lopticu” pitanjem: “Kolika je tvoja plaća?”.

Na to su se neki pak obrušili na način na koji Ella koristi hrvatski jezik te su joj poručili da često griješi u pravopisu i gramatici.

Na kraju je influencerica obrisala sve komentare osim: “Mene jaaako zanima Baliena pizza gdje si kupila?” i spornog: “Koliko dobiješ para od Leda za reklamu?”, što nas je iskreno začudilo jer su se Ellini fanovi i prije znali posvađati u komentarima pa je iste uvijek ostavila.

Doduše, izgleda da je i njoj dosta “hejtera”.

Komentari