DRAMA DOBILA NASTAVAK! Miša Grof: Nikolina djetetu puni glavu, od nje me više ništa ne iznenađuje

Foto: Pedja Milosavljevic/Cropix

Nakon što je Nikolina Pišek u svom prvom intervjuu nakon iznenadne smrti supruga Vidoja otkrila do sad nepoznate detalje o odnosima unutar obitelji Ristović, skandal je dobio epilog. Ponovno se oglasio njezin svekar Miša Grof koji je spreman suočiti se sa snahom na sudu.

‘Od Nikoline me ništa više ne iznenađuje, prestao sam se obazirati na njene izjave. Za nju je, vjerojatno, normalno kako se ponaša pet mjeseci nakon što je sahranila muža. Ne znam što ta žena hoće od mene, i za što će me točno tužiti. Za moju imovinu? Jedva čekam da se suočimo na sudu, nemam se čega plašiti.

Rekao sam vam već, moja unuka će dobiti sve što joj pripada kada poraste, Nikolina je dosta uživala u mojim i Vidojevim parama’, rekao je Viktor za Kurir pa se potom osvrnuo na Nikolinine navode da će kćer Unu Sofiju zaštititi od njega.

‘S Unom nisam u kontaktu upravo zato što je ona uz majku. To je normalno, dijete sluša njene priče i ona joj puni glavu. Kada bude dovoljno velika, procijenit će sama situaciju. Sada je jako mala i njom može da se manipulira’, zaključio je Grof.Podsjetimo, Nikolina je za Story.hr izjavila da svoju kćer mora zaštititi od biološkog djede koji je ‘pomračenog uma’.

‘Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost pomračenog uma, od boli u meni i Uni našao neprijatelje. Ja moram biti stijena o koju će se razbiti sve njegove loše namjere. Ostavljam to po strani, a time će se baviti institucije. Svoju kćer moram zaštititi na najbolji mogući način od svega, pa tako i od njezinog biološkog djeda’, priznala je voditeljica.

 

Komentari