Doris Pinčić: Djeca uvijek trebaju roditelje. Nema goreg osjećaja nego vidjeti da tvoje dijete boli

Doris Pinčić / Instagram

TV voditeljica i glumica Doris Pinčić komentirala je odluku ministra zdravstva Vilija Beroša po kojoj je roditeljima čija su djeca u bolnici biti dozvoljen posjet od samo 15 minuta.

“Nema ljepšeg osjećaja nego vidjeti svoju djecu kako se smiju, vole, rastu”, navela je Pinčić.

“Nema goreg osjećaja nego vidjeti da tvoje dijete boli, u takvim situacijama bezuvjetna ljubav pokazuje svu svoju snagu i svaki bi roditelj potpisao isti tren da sve teško padne na naša umjesto na njihova leđa”, dodala je voditeljica te podijelila iskustvo tijekom karantene.

Doris Pinčić stala na kraj nagađanjima o razvodu: Više ništa nemamo za reći o tome



“Za vrijeme karantene moj Donat igrajući se po kući pao je, udario se u glavu i doživio je lagani potres mozga popraćen vrtoglavicom, povraćanjem i buncanjem. Divni, posvećeni doktori objasnili su nam da mora, za njegovo dobro i za svaki slučaj ostati u bolnici ali da ja ne smijem biti u bolnici tu noć. Ni na stolici, ni u hodniku ni u krugu odjela. Karantena je, covid divlja. U suzama i strahu ostao je u, kako ga je on nazvao – zatvoru.

Tu noć nisam plakala ali nisam baš ni disala kako treba. Ujutro kad su ga pustili i došao je kući uz potvrdu da će sve biti u redu krenule su suze. Prije svega od sreće, od zahvalnosti što imam zdravu djecu i što ovakve situacije mogu nabrojati na prste jedne ruke. A drugi red suza išao je za sve roditelje i djecu koji to jutro nisu zagrlili jedni druge jer su na bolničkom liječenju danima, neki tjednima.

‘CIJELI TVOJ ŽIVOT JE TOLIKO FEJK…’ Hejter napao Doris Pinčić, nije mu ostala dužna

Djeca uvijek trebaju roditelje ili skrbnike, a kad su bolesni i još više. Korona je neupitno opasna, nisam epidemiolog, nisam doktor ali vjerujem da moraju postojati bolja rješenja od ovog da roditelji bolesnoj djeci u posjet mogu doći na 15 minuta.

Ne da vjerujem, ja sam sigurna da naše društvo može, mora i zna bolje, kao i da ćemo pronaći pravi način za ovo riješiti”, zaključila je Doris Pinčić objavu na Instagramu.

Komentari